Američan usnul během letu. Probudil se zamčený v odstaveném letadle

Američan usnul během letu. Probudil se zamčený v odstaveném letadle

Když Tom Wagner z Louisiany volal své přítelkyni, že je zamčený v letadle na letišti v Houstonu, naštvala se. Myslela si, že je to nejapný vtípek. Jenže nebyl. Wagner usnul během letu do Texasu a stevardi ho po přistání přehlédli a nevzbudili. Tak ho v okřídleném dopravním prostředku zamknuli.

„Probudil jsem se a světla byla zhasnutá. Hned jsem si řekl, co se sakra děje. Myslel jsem, že je to mezipřistání a že poletíme dál,“ uvedl Wagner v rozhovoru pro televizi ABC. Když si uvědomil, že je na palubě úplně sám, ihned začal volat své přítelkyni.

„Zavolal jsem přítelkyni a ona si myslela, že jsem se zbláznil,“ dodal pasažér, jenž se chtěl dostat do Kalifornie. V Houstonu měl přestupovat, ale navazující spoj zmeškal. Než mu přítelkyně uvěřila a kontaktovala letištní správu, aby ho zachránila, uběhla hodina a půl.

Společnost ExpressJet, s níž Wagner cestoval, omyl přiznala: „Cestující společnosti ExpressJet zůstal na palubě letu 4245 mířící z Lafayette v Louisianě do Houstonu v pátek 6. prosince… ExpressJet vyšetřuje, jak k tomu mohlo dojít. Hluboce se omlouváme za nepříjemnosti, které jsme tomuto pasažérovi způsobili.“

Doporučujeme

Články odjinud