Aňa Geislerová: Bojím se, abych už lidi neunavovala!

Aňa Geislerová: Bojím se, abych už lidi neunavovala!

Letošní rok začal pro herečku Aňu Geislerovou (34) víc než dobře. Nejprve sklidila pochvalné ohlasy za film Nevinnost, poté za novou kolekci pro značku pietro filipi. A i když letos nedostala Českého lva, náladu jí to nezkazilo.

Jediné, co herečku poslední dobou trápí, je pocit, že se o ní tolik mluví. Myslí si, že lidé už jsou z jejího jména unavení.

"Dělala jsem toho v poslední době hodně, ať v oblasti filmu, nebo módy. Navíc teď budu opět točit film s Bohdanem Slámou a chystám další kolekci na podzim-zimu a jaro-léto 2012. Už mám tak trochu strach, abych lidi neunavovala," svěřila se Aňa.

Pro svou novou kolekci, která je nyní v prodeji, se herečka inspirovala loni v létě v Karlových Varech.

"Zaujal mě letní festivalový život, krásní lidé, krásná místa a také koupání v řece," prozradila se smíchem a bylo jasné, že naráží na bujarou oslavu čtyřiačtyřicátých narozenin kolegy Jiřího Macháčka, po které i s Tatianou Vilhelmovou skončili v říčce Teplé.

Ne náhodou proto svoji kolekci věnovala ženám-tulačkám.

"Vždycky je pro mě komplikované si svoji práci chválit, ale jsem hodně nadšená z jednoho smokingu. Nejenom, že se mi líbí, ale takovou věc jsem si vždycky přála. Nemačká se a je to opravdu jedna z těch věcí, ve kterých můžete být týden v kuse a pořád budete za elegantní a krásnou dámu," vysvětlila.

Zda se její oblečení bude prodávat i v zahraničí, zatím neví.

"Tohle je otázka spíš pro někoho z marketingu, ale myslím, že jako malá kolekce se to bude prodávat ve všech obchodech," dodává Aňa spokojeně.

ČTĚTE TAKÉ: Míša Nosková okouzluje v operetě, manžel lítá kolem miminka!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud