Angelina Jolie a Brad Pitt se mají vzít. Chtějí to jejich děti

Angelina Jolie a Brad Pitt se mají vzít. Chtějí to jejich děti

Hollywoodský superpár, Angelina Jolie (34) a Brad Pitt (46), se snad opravdu bude brát. Možná by to také ukončilo nekončící spekulace, jak na tom jejich vztah vlastně je.

Společně sice žijí už pět let a tlakům veřejnosti a rodiny, aby se vzali, bez problémů odolávali. Teď je ale začaly k svatbě nutit jejich děti.

"Napřed to byl Maddox. Ten rodiče přesvědčuje, aby se vzali, už léta. V poslední době se ale začaly přidávat i Shiloh a Zahara. A Pax by strašně rád nesl svatební prstýnky," řekl známý páru americkému listu OK!.

"Většina lidí se zamiluje, pak se to začne točit kolem rituálu manželství, a teprve poté přicházejí děti. My jsme udělali všechno naopak," řekla k tomu Angelina.

Pokud by k svatbě skutečně došlo, byla by to pro Angelinu třetí a pro Brada druhá. Představitelka Lary Croft už byla vdaná za herce Jonny Lee Millera a Billy Boba Thorntona. Brad byl pět let ženatý s Jennifer Aniston.

Brad s Angelinou společně vychovávají tři adoptované děti (Maddoxe, Paxe a Zaharu) a tři biologicky vlastní děti (Shiloh, Knoxe a Vivienne). Zprávy o možné svatbě přicházejí pár měsíců poté, co se tiskem roznesly zprávy, že se zřejmě nejsledovanější dvojice světa rozešla.



ČTĚTE TAKÉ:
Hanychová: Těhotná jsem nikdy nebyla. Jen tlustá!

Doporučujeme

Články odjinud