Angelina Jolie: Moje tetování jsou umělecká díla!

Angelina Jolie: Moje tetování jsou umělecká díla!

Herečka Angelina Jolie zase opěvovala svá tetování. V rozhovoru pro magazín Post-Modern Ink zasvěcený tomuto druhu body artu pak rozhodně řekla, že svá tetování miluje, protože jsou to umělecká díla. Celé její tělo je vlastně body art. Partnerka Brada Pitta v interview některé inkoustové obrázky ve své kůži popsala.

„Miluju je. Je to body art. Nemyslím, že je to něco abnormálního, když někdo, kdo tráví život v kůži jiných, chce tu svou využít k tomu, že do ní zaznamená vše, co je pro něj důležité. Mým posledním tetováním je pět vertikálních řádků starověkého kambodžského rukopisu. Mám to na zádech a vypadá to velmi posvátně,“ začala rozhovor Angelina Jolie.

Nejméně promyšlený ze všech tetování pak prý byl obrázek draka.

„To bylo asi největší překvapení. Byla jsem v Amsterdamu a trochu se pobláznila, stáhla kalhoty v jednom tetovacím salonu a druhý den ráno jsem se probudila a dívala na toho legračního draka. Vždycky jsem nějakého chtěla mít, ale tenhle má legrační modrý jazyk. Pro mě je drak ženskou bytostí, silnou a elegantní,“ dodala hollywoodská kráska.





ČTĚTE TAKÉ:
Šokující proměna Petry Němcové





STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Doporučujeme

Články odjinud