Anketa: Jaké jsou ženy řidičky?

Anketa: Jaké jsou ženy řidičky?

Internetový magazín „Žena v autě“ v posledních měsících realizoval další z řady anket určenou pro všechny ženy – řidičky. Anketou bylo osloveno celkem 4 526 registrovaných čtenářek internetového magazínu a celkem 676 žen se aktivně do ankety zapojilo.

Co anketa ukázala? Nadpoloviční většina žen se v autě nehádá. Jak polovina z nich uvedla, raději nikam nevyjedou, než aby strávily hádku v autě při jízdě. Výjimka však potvrzuje pravidlo, pětina žen na sebe prozradila, že se v autě při řízení hádá velmi často.

Ženy se drží hesla moudřejší ustoupí Více než polovina žen o sobě prohlašuje, že pokud jede v levém pruhu na dálnici maximální dovolenou rychlostí a jedoucí auto podrážděně bliká a je v těsné blízkosti, zůstávají klidné, nerozčilují se a uvolní raději cestu. Existují ale i řidičky provokatérky, čtvrtina žen je totiž schopná v takové situaci problikávající řidiče pořádně pozlobit a pohrozit zašlápnutím brzdy.

Ženy radí mužům - pokud je to na místě Ženy radí mužům pokud cítí, že na to mají muži náladu. Téměř polovina žen partnera, který řídí, ráda nanaviguje a poradí, aby jel podle pravidel. Třetina žen radí partnerovi při řízení pravidelně. Třetina žen by partnerovi nikdy neporadila, jelikož by to podle jejich slov skončilo špatně.

www.zenavaute.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Ochrnutý Muž roku Zach už sám řídí auto


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud