Asterová byla u kartářky. Jaký bude mít letošní rok?

Asterová byla u kartářky. Jaký bude mít letošní rok?

Herečce a moderátorce Jitce Asterové (52) se loňský rok prý moc nepovedl. Odešla ze svého sexy pořadu na Frekvenci 1 a také jejím rodičům se příliš nedařilo.

"Proto jsem si zašla ke kartářce a numerologovi a oba mi řekli, že tento rok mi půjde jako po másle," svěřuje se Jitka Asterová, která vůbec neměla život až tak jednoduchý.

Nikdy se nevdala, s podnikatelem Tomášem Linhartem si pořídila dvě děti a nakonec jí ho zavřeli za daňový podvod. Někdy své starosti musela řešit přímo čokoládou. "Mám slabost pro čokoládu, zvlášť oříškovou, a pro nutelu. Ale když si je dám, musím to hned vyběhat. Protože jsem ten typ, který se podívá na rohlík a hned ztloustne o deset kilo. Proto musím cvičit a mít striktní režim," prozrazuje Jitka Asterová.

Její dcera Anna Linhartová (18) nedávno zazářila jako zrzavá lolitka v Hřebejkově filmu Nevinnost. "Jen mě mrzí, že všichni mluví o tom, jak mám úžasnou dceru, a nemluví o mém synovi Adamovi, kterému je dvanáct a také se povedl. Je pohledný, dělá thaibox, tančí a hraje na kytaru," říká s pýchou Jitka, která má radost i z pořadu Prominenti. Asterová jej uvádí na TV Barrandov. Má stále více diváků a rozhodně prý nechce být bulvárním.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud