Bar, kde se nevyká a kde má mojito říz

Bar, kde se nevyká a kde má mojito říz

Bar Camberly, který najdete ve Voršilské ulici v centru Prahy, je skutečně v mnoha ohledech výjimečný. Je to místo, kde se k Vám budou chovat jako ke starým známým, místo, kde se budete cítit opravdu jako doma. Platí zde přísný zákaz vykání, který se dodržuje bez ohledu na věk. Zpočátku to může být trošku šok, ale rychle si zvyknete na neformální a uvolněnou atmosféru i familiérní přístup obsluhy.

V tomto baru byste se měli cítit především uvolněně. Můžete se tady zastavit na některý z tradičních i méně obvyklých míchaných drinků, ale najdete zde také ideální útočiště pro pořádání Vašich soukromých akcí. Bar je velký tak akorát, abyste se tu našli, i když vás nebudou zástupy. Ať už chcete uspořádat dámskou jízdu, rozloučení se svobodou, taneční party pro zvané nebo oslavu narozenin, tady se Vám budou věnovat skutečně naplno a splní každé Vaše přání, aniž by vás omezovali počtem osob, stanovenou konzumací nebo tematikou akce.
Chcete party s nafukovacími balonky? Máte ji mít! Chcete karneval v létě nebo beach party v zimě? Všechno je možné!

Zajímavou novinkou i v rámci celé Prahy je možnost uspořádání souboje v karaoke pro náhodné skupinky hostů nebo třeba pro firemní party. Karaoke je zde koneckonců k vidění (a slyšení) docela často, a fantazii i odvaze hostů se meze nekladou. Můžete si nejen zazpívat, ale máte-li chuť, není problém namíchat si vlastní drink nebo si společně s Camberly Crew zatančit salsu a bachatu (nebojte se, naučí vás to!).

Za zmínku stojí také staronový drink, tzv. Spanish Mojito, které je ale silnější a výraznější než to, na jaké jsme běžně zvyklí. Je osvěžující, výrazné a „návykové“. Dalšími lahůdkami, které se běžně na nápojových lístcích nevidí, jsou drinky Cuba Libre Pestato, Paradise, Apple Pie nebo shooter s výstižným názvem Unesený větrem, který je namíchán podle originálního domácího receptu. Také drink s pikantním názvem Orgasmus vám rozhodně zachutná.
„V našem baru je dovoleno vše, co nikoho neomezuje. Chci se bavit společně s hosty, proto jsme bar také založili – míchám drinky, obsluhuji na place, moderuji akce. U nás by se zkrátka měli bavit všichni“, říká majitelka baru, Kamila Šimberská.
Bar Camberly

Doporučujeme

Články odjinud