Bartošová o vztahu se Sepéšim: Mockrát mi dal facku!

Bartošová o vztahu se Sepéšim: Mockrát mi dal facku!

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) zavzpomínala na osmdesátá léta. S partnerem zpěvákem Petrem Sepéšim (†25). Mnohdy neměli kam složit hlavu a přespávali i u úplně cizích lidí.

Nakonec si od známého pronajali byt na pražském sídlišti.

"Nebyla to lehká doba. První měsíce společného života jsme opravdu neměli kde spát," vybavuje si Iveta.

Za přispění manažera Tomáše Gotlieba vzniklo v roce 1983 duo Bartošová-Sepéši a zazářilo se skladbami Knoflíky lásky, My to zvládnem a Červenám. Ivetu s Petrem rázem milovaly všechny generace.

Čerstvá maturantka Bartošová byla zprvu z "velkého světa" vyděšená, údajně trpěla odloučením od rodiny a často ji navštěvovala. Sepéši si odloučení tolik nepřipouštěl. Přesto se občas za rodinou také vypravil.

Osudná cesta do Aše

Osudnou se mu stala cesta za maminkou do Aše. Po návratu z úspěšného turné po tehdejším Sovětském svazu odjela Iveta k rodičům do Kopané na Novojičínsku a Petr vyrazil ojetou Škodou 100, kterou si s Ivetou společně pořídili za 4 700 korun, do zmíněné Aše.

Od matky si zpěvák odpoledne "odskočil" za kamarádem do Františkových Lázní a při jeho nočním návratu do nejzápadnějšího města České republiky se v nočních hodinách střetl na železničním přejezdu s vlakem. Ten zastavil až po sto metrech od nárazu. Psal se 29. červenec 1985.

Petrovi bylo pětadvacet a tři měsíce, album Knoflíky lásky vyšlo až po jeho smrti. Přesto se jeho pohřbu zúčastnily tři tisícovky fanoušků, přátel a rodinných příslušníků včetně Ivety Bartošové. Byla prý psychicky na dně.

Fackoval mě, přiznává Iveta

Pár dnů po pohřbu se Sepéšiho matce ozvala tehdy sedmnáctiletá Marie Kovalská s tím, že s mrtvým zpěvákem čeká potomka. Po pěti měsících se narodil syn Petr. Ten nyní podniká v rodinné firmě a vlastní útulnou restauraci. Na údajné neshody se zpěvákem Sepéšim chce Iveta už zapomenout.

"Mockrát mi dal facku," sdělila Bartošová před časem médiím. A proč to neprozradila již před lety? "Byl mojí modlou a lidé by mi stejně nevěřili," uzavřela zpěvačka.

POŠLETE SVŮJ PŘÍBĚH:
Staňte se přispěvatelkami Dama.cz a vyhrajte luxusní kosmetický balíček!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud