Belohorcová je z dcery unavená, ale chce ještě syna

Belohorcová je z dcery unavená, ale chce ještě syna

Slovenské moderátorce Zuzaně Belohorcové (34) se zalíbilo přivádět děti na svět. Jak se svěřila, se svým dlouholetým partnerem, českým podnikatelem Vlastou Hájkem (35), by si přáli ještě minimálně jednoho potomka.

"Nechtěla bych, aby Salma zůstala jedináčkem, brášku by určitě uvítala, stejně jako my," uvedla Zuzana, která se maminkou stala letos v únoru. A kdyby se jí prý narodila dvojčata, vůbec by se nebránila.

"Tři děti jsou ovšem moje maximum. Budou-li stejně neúnavné a čiperné jako Salma, asi bych se kolem nich ulítala. Někdy jsem za celý den pobíhání kolem dcery docela unavená. Ale je to příjemná únava," přiznala Belohorcová s úsměvem.

Zuzana se před několika dny vrátila z dovolené na Sicílii, kde si užívala sluníčka s dcerkou a rodiči.

"Salma je v pohodě a cestování ji nemůže rozházet. Je v naprosté pohodě a dovolenou si určitě užila stejně jako my," nechala se slyšet moderátorka, která potomka bere i na společenské akce.

"Nemůžeme se uzavírat a být stále doma. Obě potřebujeme lidi kolem sebe, takže většinou když jdu já, jede se mnou v kočárku i dcerka. A když moderuji, trpělivě na mě čeká. Je prostě skvělá," dodala Zuzana.

ČTĚTE TAKÉ: Klíčem k dlouhodobému vztahu je ošklivý manžel, dokazují celebrity!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud