Bendová nechá očipovat své děti!

Bendová nechá očipovat své děti!

Herečka Alice Bendová (37) přiznává, že se o své děti bojí. "Nejsem přehnaně úzkostlivá, ale mám o ně strach," říká. Pokud to bude v budoucnu možné, nechá je očipovat.

"Ta myšlenka se mi líbí. Myslím, že vhodná doba pro to nastane, když dítě začne chodit do školy," upřesňuje Alice.

Zároveň se ale zamýšlí nad tím, že možná by bylo vhodné k takovému kroku přistoupit, už když potomka přihlásí do mateřské školky.

"Vašík už do ní chodí, často mu vysvětluji, jak se má chovat k cizím lidem, že nesmí být důvěřivý…," říká herečka.

"Aličce je teprve půl roku, takže u té to asi stihneme," myslí si a odmítá názory, že dítě se očipováním stane méně samostatným nebo ztratí soukromí. Podle ní ubude rodičům starostí.

Ani ona, ani její muž, bývalý hokejista Václav Benda, nyní úspěšný podnikatel, při výchově dětí nepoužívají fyzické tresty.

"My vysvětlujeme a stále domlouváme a domlouváme. Vašík je někdy trochu vztekloun. Má občas záchvat, ale já ho nechám v takovém případě být. Přestanu si ho všímat, když ho to přejde, nastává vysvětlování…" popisuje maminka své výchovné metody.

Svým dětem se snaží maximálně věnovat, odmítá proto i pracovní nabídky. "Nedovedu si vůbec představit, že bych je svěřila na celý den nějaké chůvě. Občasné pohlídání kamarádkou, to ano, ale já chci být především máma," zdůrazňuje Alice.

Dalšími celebritami, které uvažují o očipování svých dětí, jsou například manželé Gottovi či herečka Mahulena Bočanová.

Podívejte se jak Alice Bendová zvládala své druhé těhotenství

Zdroj: Babytelevize.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Milenec, nebo otec?


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud