Brabce jsem si ulovila sama, přiznává Hanychová

Brabce jsem si ulovila sama, přiznává Hanychová

Modelka Agáta Hanychová (25), která už nějaký ten pátek randí s motokrosařem Janem Brabcem, přiznala, že to byla ona, kdo zinscenoval jejich vztah. Přestože kluky nikdy nebalí, Honza se jí líbil natolik, že ho nechtěla nechat jiné.

"Vždycky jsem se nechávala sbalit, ale co se týče mého současného přítele, tak toho jsem uhnala já," svěřila se. "On byl po rozchodu a já mu řekla, ať se mnou jede na chalupu. A on jel. Pak jsem mu řekla, aby jel se mnou ještě do Paříže. A tím byl definitivně můj," zavzpomínala Agáta s úsměvem.

Kontroverzní modelka se stala díky svým zkušenostem s balením kluků i jednou z trenérek flirtování, které v Česku působí. Pod jménem AXE Angels budou po celý rok jezdit po českých klubech a pomáhat nesmělým klukům s balením. Agátu tenhle projekt nadchl, protože situace ohledně flirtování je podle ní v Česku katastrofální.

"Vždyť kluci dneska vůbec neumí sbalit holku. Jediné, co ze sebe dostanou, je - půjdeš na drink? To je přece hrůza," rozčilovala se modelka na první hodině flirt koučinku, kde se podělila s dívkami o pár zkrášlovacích triků.

ČTĚTE TAKÉ:
Hanychová: Těhotná jsem nikdy nebyla. Jen tlustá!

Doporučujeme

Články odjinud