Časopis Dieta zná už 7 statečných 11. ročníku soutěže Hubneme do plavek

Časopis Dieta zná už 7 statečných 11. ročníku soutěže Hubneme do plavek

Časopis Dieta z vydavatelství Mladá fronta startuje 11. ročník soutěže Hubneme do plavek. Sedm statečných se rozhodlo změnit svůj životní styl pomocí Diety a týmu odborníků. Sedm statečných bylo vybráno v castingu během celodenního Festivalu zdravého životního stylu, který se konal v sobotu 6. února 2016 v TOP HOTELU Praha.

Odborná porota, která soutěžící z pěti set přihlášených uchazečů a uchazeček vybrala, tvrdí, že letošní ročník je mimořádný a nový.

„Tentokrát jsme chtěli dát šanci všem, kteří mají zájem se naší soutěže zúčastnit, a chtěli jsme je vidět naživo,“ řekla Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta. V prvním kole pohovorů odpovídali zájemci o 7 statečných na šest otázek, které se týkaly nejen jejich motivace, ale i jejich nadšení, energie, chutě pustit se do soutěže.

S časopisemDieta bude sedm vybraných finalistek tři měsíce hubnout pod dozorem odborníků, kterými jsou Petr Havlíček , výživový poradce, Petra Munduchová , fitness trenérka, a Petra Lamschová , šéfredaktorka časopisu Dieta. Patronkou soutěže je Simona Krainová . Soutěžící tak poznají, jak změnit zavedené nevyhovující návyky na zdravý životní styl. A zjistí také, že hubnutí není jen projevem vůle, je to i sport a zábava.

Klepněte pro větší obrázek

Výherkyně ze 7 statečných získá poukaz pro dvě osoby do luxusního hotelu GLORIA PALACE SAN AGUSTIN na ostrově Gran Canaria s polopenzí v hodnotě 50 000 Kč.

Více informací najdete v březnovém vydání časopisu Dieta, který vychází 24. února 2016.

Video a informace z akce naleznete na:

www.hubneme-doplavek.cz a www.facebook.com/casopisDieta

Generální partner : ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR

Partneři : POWER PLATE, KLINIKA YES VISAGE, NIVEA, LIPOVITAN® S, ONDRÁŠOVKA, TOP HOTEL PRAHA, KOTÁNYI, REVLON, CANARIA TRAVEL, NUTREND, GENOMAC, TOP HOTEL, CENTRUM PETRA HAVLÍČKA, VNÍMEJ SVÉ TĚLO

Doporučujeme

Články odjinud