Časopisy Maminka, Sluníčko a Mateřídouška připravily akci Pojď ven s Maminkou

Časopisy Maminka, Sluníčko a Mateřídouška připravily akci Pojď ven s Maminkou

Vydavatelství Mladá fronta a časopisy Maminka, Sluníčko a Mateřídouška z divize Časopisy již potřetí připravily akci Pojď ven s Maminkou, která se koná v Centrálním parku Pankrác, Praha 4, v neděli 21. června 2015 od 13.00 do 18.00 hodin.

Hlavním programem akce Pojď ven s Maminkou je zábavná dětská soutěžní trasa Hádej, kdo jsem s 10 stanovišti, soutěžními úkoly a dárky v cíli za odměnu. Soutěžit se bude o ceny věnované Mlékárnou Kunín. Hlavní program doprovodí oslava 70. narozenin časopisu Mateřídouška a pokus o rekord – Nejdelší narozeninové přání pro Mateřídoušku. Děti si mohou při křtu a následné autogramiádě nechat podepsat novou knihu Líza a Pupík.

Doprovodný program začíná již ve 13.00 hodin vystoupením klauna Ferdy, který pozve děti na jeho diskotéku. Následovat bude kouzelnické vystoupení a balonková show. Koncert oblíbené skupiny Děda Mládek Illegal Band bude od 16.30 do 17.30 hodin. Maskoti Líza a Pupík provedou děti skákacími hrady, trampolínami a ukážou malování na obličej. Na místě je zajištěno občerstvení a prodejní stánky partnerů akce.

Den plný zábavy, soutěží a rodinné pohody moderuje Jan Musil.

Akce se koná pod záštitou starosty MČ Praha 4. Akci dále podpořily Ondrášovka, Weleda, Manner, Herkules, Rossmann, Cool Kid, Orbit FOR KIDS, ZPMV ČR, Prevence dětem, Druchema, Kubík, Peddy, Orchestra, Mixit, ASC.

Více o akci najdete zde: http://pojdvensmaminkou.maminka.cz/

Doporučujeme

Články odjinud