14
Fotogalerie

Celebrity, které se živily striptýzem

Co dělali Brad Pitt, Lady Gaga, Dita Von Teese, Courtney Love a Channing Tatum, když byli ještě neznámí, mladí a chudí? Svlékali se za peníze!

  • Brad Pitt (51) , když ještě studoval na univerzitě v Missoury a o kariéře slavné filmové hvězdy pouze snil, přivydělával si jako člen dnes už také velmi známé striptýzové skupiny Chippendales. Obvykle se nechávali za malý peníz najmout jako zlatý hřeb holčičích studentských party, narozeninových oslav či dámských loučení se svobodou. Brad dělal pouze tzv. stripy, to znamená, že si vždy při vystoupeních ponechával alespoň slipy.
  • Lady Gaga (29) nikdy nebyla žádná stydlivka. Ještě než se prosadila na poli hudebního průmyslu, živila se jako tanečnice v pánských klubech. A co se v mládí naučíš… I nyní striptýz zařazuje mezi prvky svých hudebních vystoupení a některé její módní kreace jsou tak odvážné, že ke striptýzu nemají daleko.
  • Dita Von Teese (42) , tanečnice, producentka, modelka a bývalá manželka kontroverzního zpěváka Marilyna Mansona, se striptýzem živila od svých devatenácti let. V oboru byla velmi úspěšná a žádaná nejen díky svému sexy vzhledu, ale také kvůli pohybovému nadání a baletní průpravě. Své místo si našla jako kabaretní umělkyně. Specializuje se na žánr burlesky.
  • Courtney Love (51) je rebelka tělem i duší. Pochází z liberální „hippie“ rodiny. Od čtrnácti let se snažila prosadit na hudební scéně. Drogy jsou nákladný koníček a Courtney si na ně také musela nějak vydělat. Byla krásná a striptýz poměrně dobrý zdroj přijmu. Nikdy se se svou „striptýzovou minulostí netajila, naopak na dobu svých začátků vzpomíná hezky a vděkem.
  • Channing Tatum (35) je dalším mužem, po jehož nahém těle ženy šílely. Americký model, herec a producent se původně živil jako tanečník a vystupoval i v různých striptýzových barech. Své zkušenosti zužitkoval ve filmu Bez kalhot, když ho režisér Steven Soderbergh obsadil do jedné z hlavních rolí.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud