11
Fotogalerie

Celebrity v dětském věku. Poznáte je?

Jedenáct fotografií a jedenáct dětských tváří, patřících jedenácti slavným osobnostem ze světa showbyznysu, sportu, ale i politické scény. Poznáte, komu patří?

1.

Šestnáctinásobná držitelka prestižní ceny Grammy se narodila 4. září 1981 v texaském Houstonu. Má mladší sestru jménem Solange a letos v lednu se jí narodila dcera.

2.

Jeden z nejslavnějších fotbalistů světa oslavil letos v květnu své 37. narozeniny. Jeho tvář můžeme znát nejen ze zeleného trávníku, ale i z mnoha televizních reklam.

3.

Narodila se 2. července 1986 a svoji kariéru začala jako dětská modelka v televizních reklamách. Objevuje se jak na filmovém plátně, tak na titulních stránkách bulvárních plátků kvůli svému poněkud rušnému osobnímu životu.

4.

Jeho otec pocházel z Keni a jeho matka ze Spojených států. V roce 2008 jej časopis Time vyhlásil Osobností roku a o rok později získal Nobelovu cenu míru.

5.

Jeho hvězda září nejen na filmovém plátně, ale i na Hollywoodském chodníku slávy. Narodil se v roce 1963 a žije střídavě ve Francii, Itálii, Los Angeles a na Bahamách. Se známou francouzskou herečkou a zpěvačkou má dvě děti.

6.

Narodil se 2. září 1964 v libanonském Bejrútu. Milovník ledního hokeje nakonec nastoupil na hereckou dráhu, kde debutoval v americkém filmu Babes in Toyland. Herec, jehož osobní život poznamenalo hned několik smutných událostí, se proslavil zejména hlavní rolí ve známé sci-fi trilogii.

7.

Americká herečka narozená v roce 1978 v americkém Ohiu nedávno oznámila rozvod s jejím o 16 let starším manželem. Svatbu měli v Itálii a z jejich manželství vzešla nyní šestiletá dcerka Suri.

8.

Tato energická dáma letos oslaví své 65. narozeniny a v současnosti plní jednu z nejvýznamnějších politických funkcí v USA. Její neméně známý manžel se na konci 90. let nechvalně proslavil svojí milostnou aférou.

9.

Americký herec a producent, který se narodil v únoru 1978, se proslavil také jako model. Milovník silných a drahých vozů byl před časem mediálně propírán pro svůj vztah s bývalou manželkou Bruce Willise.

10.

18. prosince 2012 oslaví tento rodák z Oklahomy své již 49. narozeniny. Idol mnoha žen, který si za svojí životní partnerku vybral idol mnoha mužů. Společně mají tři děti. Kvůli jedné z jeho rolí mu byl zakázán vstup na území Číny.

11.

Jedna z nejslavnějších tváří světového modelingu se narodila 20. února 1966 v americkém státě Illinois. V 80. a 90. letech patřila k nejznámějším a nejlépe placeným topmodelkám světa. Svoji tvář propůjčila i mnoha známým reklamám.

Foto: Profimedia.cz

Správné odpovědi:

1) Beyoncé 2) David Beckham 3) Lindsay Lohan 4) Barack Obama 5) Johnny Depp 6) Keanu Reeves 7) Katie Holmes 8) Hillary Clinton 9) Ashton Kutcher 10) Brad Pitt 11) Cindy Crawford

Doporučujeme

Články odjinud