Česká Miss 2011: Její příprava na finále? Dopovala se prášky na spaní!

Česká Miss 2011: Její příprava na finále? Dopovala se prášky na spaní!

Velmi neobvyklá příprava proběhla den před finále České Miss 2011 u její budoucí vítězky Jitky Nováčkové (18) z Českých Budějovic. Nemohla usnout, a tak si vzala prášky na spaní a těšila se, co ji čeká.

"Celý večer jsem si říkala, že se musím hlavně dobře vyspat, abych byla odpočatá. A pak už jsem nemyslela vůbec na nic. Akorát jsem se těšila," vylíčila nová Česká Miss.

A její příprava se vyplatila. Zatímco při generálkách patřila Jitka mezi největší trémistky, finále si prý skvěle užila.

"Šlo to ráz naráz a byla to paráda. Určitě nám pomohla i tvrdá příprava, kterou jsme předtím absolvovaly. Jinak bychom to určitě nezvládly," myslí si kráska.

Za několik měsíců by měla Českou republiku reprezentovat na Miss Universe. Moc se na to těší, zároveň ale od titulu očekává i jiné možnosti než jen reprezentování v zahraničí.

"Doufám, že naberu spoustu zkušeností a naučím se jazyky. Baví mě média, fotografování a také ráda cestuji," prozradila.

Se stinnými stránkami popularity si hlavu nedělá. Pevně věří, že i její jednadvacetiletý přítel Marek Ferenčik, se kterým chodí už tři roky, slávu ustojí.

"Nebojím se ničeho. Nějak to určitě dopadne. S přítelem se sice uvidíme méně, ale jinak se náš vztah určitě nezmění," tvrdí přesvědčeně Nováčková.

Nové video na Recepty.cz! Uvařte si s námi plněné papriky!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud