Česká Miss Nováčková: Jak se vyrovnává s popularitou?!

Česká Miss Nováčková: Jak se vyrovnává s popularitou?!

Je to tři týdny, co studentka Jitka Nováčková (18) vyhrála soutěž Miss. Od té doby navštívila několik společenských akcí, převzala byt, auto a nafotila snímky do různých časopisů.

Zatím ji prý taková práce baví. Otázkou ale je, co dál.

"Asi se budu opakovat, ale zatím mě to moc baví. Společenské akce jsou super, lidé jsou velmi milí a celkově z toho mám dobrý pocit. Dokonce musím říct, že mě v showbyznyse nic nepřekvapilo," svěřila se Jitka.

Otevřeně se také přiznala, že soutěž jí obrátila život naruby. Samozřejmě v pozitivním slova smyslu. Ani v nejmenším prý nelituje, že se do ní přihlásila.

"Diář mám už sice hodně plný, ale každou akci beru jako oživení dne.

Setkávám se s novými lidmi, povídám si s nimi a nikdo mě do ničeho nenutí. Když na nějakou akci nechci jít, nemusím. Zatím jsem ale vždycky chtěla a udělala jsem si na to čas. Jak říkám, baví mě to a nemám s ničím problém," řekla Jitka.

Jediné, z čeho nemá příliš radost, je fakt, že si nemůže naplánovat, co bude další den dělat. Program se jí totiž neustále mění.

"Většinou je to tak - třeba se zítra dozvím, že pozítří fotím. Je těžké si tak něco naplánovat. Zpočátku to byl trochu problém, ale už si zvykám," dodala modelka.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Ivana Gottová: Zaběhám si, ale jen když budu muset!

Doporučujeme

Články odjinud