Chci aspoň pět dětí, šokuje nastávající matka Nosková

Chci aspoň pět dětí, šokuje nastávající matka Nosková

Nastávající maminka, někdejší finalistka soutěže Česko hledá SuperStar, zpěvačka Míša Nosková (27) prožívá šťastný měsíc. 8. července řekla v náchodském zámku ano svému příteli a otci očekávaného miminka Honzovi Horsákovi a za několik týdnů se potomek "vyklube" na svět.

"Mám to skutečně už `za pár` a strašně moc se na miminko těším. Podle doktorů to bude začátkem září. Zatím nepociťují žádné problémy, jen mi pozvolna narůstá bříško, ale tuhle drobnost absolutně neřeším. Jsem v absolutní pohodě a bez problémů," řekla zpěvačka na pouti v Hronově, kam přijela zazpívat.

Přestože se jí porod kvapem blíží, Míša je pořád aktivní. Tráví dny v dětských domovech, kde učí jejich malé klienty zpívat.

"Nemohla bych se válet doma, určitě bych se z nudy ukousala," svěřila se s tím, že by chtěla hned začátkem listopadu nastoupit opět do práce, tedy do muzikálu Děti ráje.

A kdo se bude starat o malého Honzíka nebo Elišku? Tahle dvě jména totiž rodiče vybrali pro svého potomka.

"U nás je to jasné. Přece manžel. Ten se dobrovolně přihlásil, že půjde na mateřskou a já mu v tom nebudu bránit," prozradila s pýchou Míša.

A jelikož se jí bezproblémové těhotenství velice zamlouvá a děti má ráda ještě dodala: "Rozhodně nezůstane u jednoho dítěte a jedné mateřské. Chtěla bych mít potomků alespoň pět!"

ČTĚTE TAKÉ:
Anastacia: Jsem teď konečně na zajíčky!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud