Csáková chystá návrat na scénu, pomoci jí má Michal David

Csáková chystá návrat na scénu, pomoci jí má Michal David

Zpěvačka Ilona Csáková (40) září štěstím. Maminka šestiměsíčního Daniela je štíhlá jako proutek a má vedle sebe muže, kterého jí prý kdekdo závidí. Podnikatel Radek Bobeš se chová ke své přítelkyni velmi galantně, taktně zůstává v ústraní… ale přesto neunikne zkoumavým ženským pohledům.



"Myslím, že mou popularitu ustojí," řekla Ilona Csáková, která momentálně bydlí s rodinou v Brně.
Zda se budou stěhovat do Prahy a kdy, to prozradit nechce. Pendlování mezi oběma městy je přitom dost náročné. A vzhledem k pověstné dálnici D1 i dost nebezpečné.

Ilona se netají tím, že plánuje velký návrat na scénu. Letos se už podruhé krátce po sobě objevila ve společnosti. Na galavečeru po udílení cen ANNO 2009 dokonce poprvé od porodu zazpívala před televizními kamerami. S finalistou Česko Slovenské SuperStar Janem Bendigem předvedli skvělý výkon.

Ve čtvrtek (25. 2.) na premiéře muzikálu Baron Prášil sledovala Ilona Csáková z hlediště své bývalé kolegy. "Ano, mám nabídku zazpívat si v připravovaném muzikálu Michala Davida Kat Mydlář. Michal prý už pro mě píše písničky, těším se," svěřila se Ilona.

Zároveň ale jednoznačně vyvrátila, že by jí zpívání chybělo, nebo, že by se jí po divadle stýskalo.
"Jsem šťastná, mám báječného syna a skvělého partnera, absolutně šťastnému člověku se přece nemůže stýskat! Nikdy v životě jsem nebyla tak spokojená jako teď. Mám jedné přání, aby mi to vydrželo," zářila Ilona Csáková.

Doporučujeme

Články odjinud