Dana Morávková, hvězda bez skandálů, bude zavražděna!

Dana Morávková, hvězda bez skandálů, bude zavražděna!

Herečka Dana Morávková (39) opět vytřela zrak modelkám. I když nemá jejich výšku ani minimální míry, znovu si ji vybrala známá francouzská firma jako svou tvář.

"Nyní jim představuji módní kampaň - podzim, zima. Černé šaty s kabátkem, které mám na sobě, jsou také jejich modelem," řekla Morávková.

Je už to podruhé, co česká herečka prezentuje francouzský elegantní styl. Před časem představila i luxusní brýle a boty.

Dana Morávková si teď libuje ve svém novém bytě, který si koupila s manželem, muzikantem Petrem Maláskem (45), za sedmnáct milionů korun na pražských Vinohradech:

"Zvažovali jsme, jestli si koupit byt, nebo dům. Protože jsme oba velmi pracovně vytížení, ráno vycházíme ven se synem už v sedm hodin a vracíme se obvykle po představení večer, vilu bychom vůbec neužili. Pro nás je praktičtější bydlet v centru Prahy, třeba i kvůli kroužkům Péti, do kterých chodí. Kvůli všem našim povinnostem."

Dana Morávková je oblíbenou hereckou hvězdou, byť bez skandálů. Když jí Playboy nabídl, aby se nechala nafotit nahá, kategoricky odmítla. Ale teď ji skandál čeká - bude zavražděna na jevišti Divadla Broadway.

Poprvé na evropské scéně si totiž zahraje ve hře Columbo - Vražda na recept ženu lékaře, která musí sejít se světa…



ČTĚTE TAKÉ: Když sex bolí - co s tím?!








STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud