Dana Morávková: Na brusle se těšila marně!

Dana Morávková: Na brusle se těšila marně!

Herečka, moderátorka a choreografka Dana Morávková (40) se chystá na roli královny v nové muzikálové multimediální pohádce Popelka (premiéra bude 1. 10. 2011 v pražské Tesla Areně).

Přestože bude celé představení probíhat na ledových plochách zimních stadionů, žádný z hereckých protagonistů si ani nezabruslí.

A nejvíce to mrzí právě Danu Morávkovou. "Od pěti let jsem chodila na krasobruslení a i teď si občas bruslení naordinuji. Je to má životní láska.

Scénář k Popelce ovšem krasobruslení předepisuje profesionálům a my herci a zpěváci si na ledě ani neškrtneme. Musím na ně tedy, ač nerada, zapomenout," svěřila se Morávková.

Ani Martin Dejdar, zdatný a podle okolí velice dobrý hokejista, se v průběhu pohádky na led s bruslemi nedostane.

"No, co se dá dělat. V Mrazíkovi jsem se občas na ploše projel, teď si nechám choutky zajít. Ale po zkouškách či představení bruslařské propriety určitě zahálet nenechám," informoval Martin Dejdar.

Absenci "krasobruslařských" etud na ledě naopak přivítaly Hana Křížková a Magda Malá, které si v Popelce střihnou role macechy a její dcery Dory.

"Ještě teď se zotavuji z operace kyčle, nosím berli, a kdybych měla dělat nějaké piruety nebo salchowy, určitě bych se jí nezbavila. Všechno raději zvládnu v klidu a pohodě na jevišti," se smíchem uvedla Hanka Křížková.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Tereza Kostková: Jak se jí podařilo zhubnout?!

Doporučujeme

Články odjinud