Daniel Radcliffe při natáčení Harryho Pottera propadl alkoholu

Daniel Radcliffe při natáčení Harryho Pottera propadl alkoholu

Daniel Radcliffe (21) se po letech loučí s rolí Harryho Pottera, začíná další kapitola jeho života a nadešel čas na pár upřímných přiznání. Zatím nejpřekvapivější je to, že herec se potýkal s alkoholem.

"Jen s alkoholem v krvi jsem byl schopný trochu si život užívat," šokoval mladý Angličan své fanoušky.

Prý to tak bylo hlavně od osmnácti do jednadvaceti let, kdy Daniel zápasil s pitím nejvíce. Měl s tím potíže při natáčení filmu Harry Potter a Princ dvojí krve a štáb prý si o něj dělal velké starosti.

"Přestal jsem pít vloni v srpnu, hned po jednadvacátých narozeninách. Řekl bych, že alkohol byl pro mne způsob, jak si připadat zajímavý a užívat si život. Začal jsem na tom být hodně závislý. Ale pak přišel okamžik, kdy jsem si uvědomil, že je to něco hodně destruktivního. A stalo se to zvykem. V té chvíli mi také došlo, že piji tolik, až jsem z toho byl hodně nešťastný. Tak jsem přestal. Pomohli mi přátelé a rodina. Loňský rok byl už mnohem zvládnutelnější a lepší. Cítil jsem se líp," přiznal Radcliffe v rozhovoru pro USA Today.

Za problémy s lihovinami prý nemohli jeho přátelé a možná by je měl také, i kdyby nebyl hvězdou. "Nevím, jestli to bylo důsledkem mého způsobu života, nebo by se mi to přihodilo, i kdybych nikdy nehrál Harryho Pottera. Ale rozhodně bych to nechtěl připisovat tlaku okolí. Jen by se dalo říct, že jsem chtěl pít a být v tom dobrý - a to se mi nikdy nepodařilo. Byl jsem velmi neúspěšný pijan," dodal Daniel.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

Doporučujeme

Články odjinud