Decastelo: Budu mít holčičku Zuzanku!

Decastelo: Budu mít holčičku Zuzanku!

Moderátorce Evě Decastelo (32) se krátí čas. Za necelé dva měsíce má termín porodu, potomka se prý už nemůže dočkat. A těhotenství si užívá. "Je to tutovka. Budeme mít holčičku a jmenovat se bude Zuzanka," pochlubila se Eva, která prý bude "makat" až do poslední chvíle.

"Jsem v absolutní pohodě, žádné rizikové těhotenství, takže moderování se nevyhýbám, naopak. A stejné to bude po porodu, kdy si dám jen kratičký oddech a znovu hajdy do práce," svěřila se.

Prvorozený syn Michal se ovšem narodil o měsíc a půl dříve. Co když nastane i tentokrát podobná eventualita?

"Nestrašte, tohle teď opravdu neřeším. Prostě - až to přijde, tak to bude. A jestli za týden nebo měsíc, to je jedno," uvedla Decastelo.

O hlídání potomků bude kvalitně postaráno. Do "služby" prý Eva zapojí na plný úvazek babičku, která se na holčičku také velice těší. Mít páreček je podle ní paráda a ne každému se to povede.

A stane se Evě rození dětí koníčkem, nebo dvěma dětmi vše skončí?

"No, dala bych si říci i třetího potomka do party, ale moc to nevidím. Manžel René má syna z předchozího vztahu, takže tři děti máme, a to je asi docela dost. Ale nikdy neříkej nikdy," dodala Eva Decastelo s tajemným úsměvem.

ČTĚTE TAKÉ:
Největší módní propadáky na Oscarech 2011!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud