Decastelo umí chodit v neuvěřitelném milostném čtyřúhelníku

Decastelo umí chodit v neuvěřitelném milostném čtyřúhelníku

V srpnu letošního roku to bude přesně rok, co se moderátorka Eva Decastelo (31) provdala za kreativního ředitele Mladé Fronty René Decastela (37). Ten se stačil jen těsně předtím rozvést se svou první manželkou Štěpánkou (30), se kterou byl ženatý ještě v průběhu vztahu s Evou. Tím ale milostné rošády zdaleka nekončí.

"Se Štěpánkou mám výborný vztah a nijak mě neomezuje fakt, že byla první ženou mého současného muže," prozradila Eva Decastelo.

"Není to žádná habaďůra na novináře. Máme se navzájem rádi a dokážeme spolu dobře vycházet. Koneckonců, René má se Štěpánkou svého prvního syna Eliáše. A když už teď vím, jaké to je být rodič, chápu, jak je důležité, aby spolu máma s tátou vycházeli," vysvětlila moderátorka svůj pohled na věc.

I díky tomu se klidně stane, že když na nějakou akci nemá čas přijít manžel René, doprovodí Evu jeho bývalá žena Štěpánka. Ta v současnosti randí s Jakubem Vágnerem (27). S ním si prý začala, ještě když byla vdaná za současného muže Evy. A ten - pro změnu - už v té době randil s Evou.

"Je mi upřímně fuk, co si o tom kdo myslí," okomentovala Decastelo tento neuvěřitelný milostný propletenec. zdroj: Korzo

Eva se Štěpánkou naposledy vyrazily na parník Europe, kde Eva společně s Michaelem Zimou, prezidentem Wellness Club, moderovala už 10. ročník akce Wellness party, kde se pro nadaci Leontinka vybralo úctyhodných stotisíc korun.

ČTĚTE TAKÉ:
Pohřeb Vladimíra Dlouhého: Poslední aplaus

Doporučujeme

Články odjinud