Diana Kobzanová: Za přehlídku jsem dostávala maximálně pětistovku a musela jsem na vše šetřit!

Diana Kobzanová: Za přehlídku jsem dostávala maximálně pětistovku a musela jsem na vše šetřit!

Dnes patří mezi vyhledávané české modelky a moderátorky. Byly ovšem doby, na které Diana Kobzanová (29) nevzpomíná moc ráda. Za jednu přehlídku si totiž vydělala maximálně pět set korun a na všechno musela šetřit.

V dnešní době by se s podobným výdělkem už asi neuživila, což si moc dobře uvědomuje a váží si toho, že dostala šanci rozjet svou kariéru. Kromě toho, že moderuje na rádiu Frekvence 1, provází diváky i pořadem Horký prachy, které vysílá televize Prima.

"Před šestnácti lety jsem si jako manekýna vydělala přibližně pětistovku, což je oproti dnešku opravdu směšná částka. Ale byla jsem za každou korunu ráda, šetřila jsem si na vysněné boty a voňavku," přiznala Diana.

Od rodičů také dostávala kapesné, jen ale na nejnutnější věci.

"Na základní škole to byla dvacka na týden, v osmé a deváté třídě pak padesát korun. Na střední škole jsem také dostávala nějaké drobné, ke konci studia dokonce i od táty," vzpomíná dlouhonohá kráska.

Na pořádné peníze si ovšem musela počkat až do dospělosti. A jak je na tom s penězi dnes?

"Teď jsem na své finance opatrná, takže kdybych přišla o práci, vydržím z úspor minimálně rok. Ale to samozřejmě nechci. Kromě toho mám svého osobního bankéře, takže věřím, že kdybych potřebovala poradit, určitě by mi byl k dispozici," říká bývalá Miss ČR.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Rozešel by se s vámi partner, pokud byste ztloustla?!

Doporučujeme

Články odjinud