Madonna odehraje v Praze hned dva koncerty po sobě Zdroj: Profimedia.cz

Madonna odehraje v Praze hned dva koncerty po sobě Zdroj: Profimedia.cz

Jako obvykle můžeme očekávat skvělou choreografii a hodně erotiky Zdroj: Profimedia.cz
Madonnin "koncertní" tým zahrnuje asi 150 lidí Zdroj: Profimedia.cz
Koncertní turné 2015 zahájila Madonna 29.srpna v Miami na Floridě. Zdroj: Profimedia.cz
Andrea Bocelli se zúčastnil italské verze Star dance Zdroj: Profimedia.cz
10
Fotogalerie

Do Prahy míří Madonna, Ramazzotti a Andrea Bocelli

Na podzim se máme opravdu na co těšit! Prahu si jako místo pro svůj koncert vybraly opravdu slavné hvězdy. Během října a listopadu můžete vidět Madonnu, Erose Ramazzottiho i Andrea Bocelliho. Lístky pořídíte od 1150 – 12 500 Kč!

30. října se v O2 aréně odehraje koncert italského zpěváka a kytaristy Erose Ramazzottiho. Po dvou letech se vrací do Česka. Na koncertě by měly zaznít jeho největší hity i písničky z nově připravovaného alba, které vyjde na jaře 2016. Naživo budou moci čeští fanoušci, a především fanynky, slyšet jeho hlas už po třetí. Lístky si můžete zakoupit zde. Zaplatíte za ně od 1744 – 1920 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

7. a 8. listopadu se uskuteční opět v O2 aréně velkolepá show popové legendy Madonny. Praha je jedno z 35 míst, které si vybrala pro koncert na podporu alba "Rebel Heart". Madonna bude vystupovat v Praze také již potřetí, z toho podruhé v O2 aréně. Diváci se mohou podobně jako v předchozích případech těšit na velkolepou erotikou nabitou show. Předpokládá se, že koncert navštíví přes 40 000 diváků. Lístky se pohybují v cenovém rozmezí od 1150 – 5760 Kč. Zakoupit si je můžete například zde.

28. listopadu proběhne v O2 aréně koncert Andrea Bocelliho. V Praze se slavný tenor představí už počtvrté, naposledy zde zpíval v roce 2013. Přestože vstupenky na Bocelliho koncerty jsou velmi drahé, byly vždy zcela vyprodané. Listopadový koncert má být vánočně laděný a zaznít by zde měly klasické árie z nejslavnějších italských i světových oper a skladby úzce spjaté s atmosférou svátků. Bocelliho doprovodí Český národní symfonický orchestr se svým sborem. Vstupenky dostanete od 5684 - 12500 Kč. Objednat si je můžete například zde.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud