Duchková je na mrtvici, poprvé poletí s dvojčaty k moři

Duchková je na mrtvici, poprvé poletí s dvojčaty k moři

Moderátorka Štěpánka Duchková (37) vždycky jezdívala na luxusní dovolené s několika kufry drahého oblečení, bydlívala v pětihvězdičkových hotelech a hrávala golf.

Co má dvojčata Jana a Adama s přítelem, podnikatelem Janem Hruškou (38), je najednou všechno jinak.

"O prázdninách jsem cestovala po světě, hrávala golf a užívala si život. Letos poprvé se budu brouzdat v brouzdališti," svěřila se Štěpánka Korzu. S ročními dvojčaty Janem a Adamem totiž poletí na Sardinii do hotelového komplexu určeného pro rodiče s dětmi.

"V něčem takovém jsem ještě nikdy nebyla. Kluci jsou navíc dost bojácní. Vůbec nevím, jestli v letadle budou brečet, nebo jak budou vyvádět. Oni to jistě přežijí, ale já jsem z toho úplně na mrtvici," podotkla nervózně.

Dvojčata prý Štěpánce dávají pořádně zabrat, i když má k ruce maminku a chůvu.

Ale na dovolenou poletí bez ní. Každý rodič ponese jedno dítě. Kdo jim pomůže s taškami, Štěpánka neví. Když prý jeli na první dovolenou do Rakouska svým velkým autem, měli ho narvané věcmi.

"To jsem vezla i vyvařovačku, ohřívačku, plno lahviček, dudlíky, oblečení na všechny možné teploty. Do letadla toho musím mít podstatně méně. A tak si lámu hlavu, co s sebou vzít a co ne. Cítím se jako ve stavu beztíže, nemám se čeho chytit," zavtipkovala Duchková.

ČTĚTE TAKÉ:
Miss Lutovská rodila!

Doporučujeme

Články odjinud