Eliška Bučková míří na soutěž Top Model of The World

Eliška Bučková míří na soutěž Top Model of The World

Modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková musela odložit svoji pracovní cestu do Milána, protože ji čeká důležitá akce, která by jí mohla pomoci ke kariéře topmodelky.

Její agentura Elišku vysílá na světovou soutěž krásy Top Model of The World. "Měla jsem sice původně letět do Milána, ale musela jsem to odložit právě proto, že mě agentura posílá na Top Model of The World," prozradila Korzu Eliška, která odlétá 10. února.

"Moc se na soutěž těším. Část se bude konat v německém Düsseldorfu a na část se přesuneme jinam. Vrátit bych se měla někdy na konci února," říká dvacetiletá modelka.



Eliška Bučková



Eliška po svém vítězství v České Miss absolvovala už jednu soutěž krásy, a to Miss Universe. Tohle je prý ale úplně o něčem jiném.

"Hlavní rozdíl je v tom, že když jsem byla na Miss Universe, soutěžily tam dívky, které byly různě krásné. Mohly být menší a pevnější a mít jakoukoli postavu. Tahle soutěž je ale o opravdových topmodelkách, na výšce a proporcích tady hodně záleží," vysvětlila Eliška.

Šaty má už vybrané
Na soutěž se modelka velmi pilně připravuje. Má vybrané šaty a dokonce už stihla okouknout i konkurenci.

"Viděla jsem jenom některé fotky dívek. Nedá se podle toho určit, jestli mám šanci. Na fotkách dívka vždycky vypadá jinak než v reálu. Ale já každopádně budu bojovat," tvrdí odhodlaně rodačka ze Strážnice, která je ráda, že nemusí mít na soutěži národní kostým a nemusí absolvovat volnou disciplínu.

Po soutěži ji čeká dovolená a také finále České Miss 2010.

Doporučujeme

Články odjinud