Emma Watson: Muži se mě bojí, připadám si jako stoletá!

Emma Watson: Muži se mě bojí, připadám si jako stoletá!

Herečka Emma Watson (21), která se proslavila rolí Hermiony Granger ve filmech o Harrym Potterovi, je nešťastná. Muži totiž mají z její slávy strach.

Je mladá, má krásnou figuru, na kontě nejméně 20 milionů liber (cca 540 milionů Kč) - dalo by se čekat, že se o ni muži budou prát. Ale není to tak. Zdá se, že z ní spíš mají nahnáno.

"Jdu na rande a pak se ptám přátel: A proč mi už někdo nezavolal? Proč po mně nikdy nikdo nevystartuje? Rovnou mi říkají, že je to tím, že ze mě kluci mají strach. Asi to bude nějakou bariérou slávy, celým tím cirkusem kolem. Já osobně si nedovedu představit, že bych někoho děsila," míní Emma.

Mladá Angličanka začala hrát ve filmech o Harrym Potterovi už v devíti letech.

Přesto se jí podařilo odmaturovat na samé jedničky a pak nastoupit na univerzitu. Před pár měsíci však po třech semestrech studium na Brown University přerušila.

Prý aby se mohla věnovat kariéře, ale spekulovalo se i o tom, že se necítila mezi spolužáky dobře. Má opravdu jiné životní zkušenosti, než většina jejích vrstevníků.

"Jsem v takovém velmi zvláštním bodě. V určitém smyslu si připadám, jako by mi bylo sto let. V jiných ohledech se cítím hrozně mladá, naivní a jako bych svět vůbec neznala. Byla jsem na jednu stranu neuvěřitelně chráněná, ale na druhou stranu jsem musela fungovat v situacích, které byly pro můj věk naprosto nepřiměřené," přiznala anglická herečka v rozhovoru pro list Sunday Times Style.

ČTĚTE TAKÉ: Nikol Moravcová: Přítele rajcuje nenalíčená a rozcuchaná!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud