Emma Watson přišla o přítele kvůli slávě, už si našla nového

Emma Watson přišla o přítele kvůli slávě, už si našla nového

Zdálo by se, že krásná, chytrá a talentovaná herečka Emma Watson (21) nebude mít o nápadníky nouzi. Opak je ale pravou. Někteří mladíci prostě její slávu neunesou.

"Nechtěl jsem být přítelem nějaké dětské hvězdy," řekl o rozchodu s Emmou Francis Boulle (22), který účinkoval v realty show Made In Chelsey. Francis s Emmou flirtoval před několika lety, ale nadějně se rozvíjející vztah rychle ukončil.

"Něco jsme spolu měli. Ale já jsem odjakživa poměrně ambiciózní a chci se proslavit tím, co udělám já sám. Proto jsem to se rozhodl utnout. Nechtěl jsem být přítelem nějaké dětské hvězdy," prohlásil dosud nepříliš známý herec.

Není příliš překvapivé, že Francis a Emma po rozchodu nezůstali v kontaktu. Dodává ale: "Vlastně ale mám Emmu rád. Je opravdu fajn. Je hodně jiná, než jak ji představují média. Je opravdu zajímavá."

Zdá se však, že zatímco on dále rozebírá krátkou známost, Emma je už o hodně dál. Loni se po dvou letech rozešla s finančníkem Jayem Barrymorem. Pak byla vídána ve společnosti hudebníka Georgieho Craiga a spolužáka Rafaela Cibriana. Teď ale chodí s Johnnym Simmonsem, s nímž hrála ve filmu The Perks of Being a Wallflower. Zatím A jak uvádí list Daily Mail, zdá se, že jemu hereččina sláva nijak nevadí.


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud