Eva a Vašek: Vydělávají více než Gott?

Eva a Vašek: Vydělávají více než Gott?

Pěvecká a zároveň manželská dvojice Eva a Vašek Ševčíkovi patří mezi komerčně nejúspěšnější české hudební interprety. "Králové teleshoppingu" mají na svém kontě dvacet zlatých alb, dvanáct platinových a dvě multiplatinová. A více než půl milionu prodaných nosičů.

¨

Hudební kritikům sice naskakuje husí kůže pokaždé, když zazní první tóny jejich Bílé orchideje, ale i slovutní producenti by Evu s Vaškem rádi měli pod svými křídly. Podle některých z nich totiž dvojice vydělává možná i více peněž než Karel Gott.

"Když chce někdo srovnávat naše výdělky s úspěchy a výdělky Karla Gotta, tak to je naprosto nesmyslné. Karel Gott je ve zcela jiné kategorii než my. Karel je a bude pořád ten nejlepší. My se nepokládáme za nějaké umělce, my jsme lidoví hudebníci, kteří zpívají to, co lidé chtějí," říká Eva Ševčíková.

"Zpíváme, co nás baví a co lidi potěší. A vůbec nestojíme o novinovou popularitu a nechceme, aby nám někdo koukal do soukromí. A pokud jde o vydělané peníze, tak za luxus považuji jedině to, že máme dvě auta. Kdyby se jedno porouchalo, musíme mít okamžitě druhé. Každý den někde vystupujeme a i když bydliště máme v Blansku, snad nejvíce žijeme v hotelích a hlavně v našich autech. A kolik skutečně vyděláme, to nikomu neprozradíme," dodává rezolutně Vašek.

"Když chce někdo srovnávat naše výdělky s úspěchy a výdělky Karla Gotta, tak to je naprosto nesmyslné. Karel Gott je ve zcela jiné kategorii než my. Karel je a bude pořád ten nejlepší a Eva s Vaškem sice jsou a věřím, že budou, ale my se nepokládáme za nějaké umělce, my jsme lidoví hudebníci, kteří zpívají to, co lidé chtějí," svěřuje se Vašek a Eva dodává:
"Zpíváme, co nás baví a co lidi potěší. A vůbec nestojíme o novinovou popularitu a nechceme, aby nám někdo koukal do soukromí. A pokud jde o vydělané peníze, tak za luxus považuji jedině to, že máme dvě auta. Kdyby se jedno porouchalo, musíme mít okamžitě druhé. Každý den někde vystupujeme a i když bydliště máme v Blansku, snad nejvíce žijeme v hotelích a hlavně v našich autech."

Doporučujeme

Články odjinud