Eva Aichmajerová začala kvůli jídlu trápit tělo

| Autor: Korzo | Rubrika: Zábava

Půvabná moderátorka Eva Aichmajerová oslavila nedávno devětadvacáté narozeny. "Byl to pro mě signál, že musím začít se cvičením, mé tělo už není takové jako dříve," posteskla si kráska a konstatovala, že první návštěva posilovny byla pro ní doslova šokem.

"Zjistila sem, že po každém cvičení potřebuju tak tři až čtyři hodiny na to, abych se z toho postupně vzpamatovávala. Jsem ale moc ráda, že jsem se k tomu odhodlala a začala jsem pravidelně cvičit. Rozhodně v tom hodlám pokračovat, " tvrdí moderátorka.


Eva, která zařadila do svého programu návštěvu posilovny hned několikrát týdně, doufá, že si na námahu spojenou se cvičením postupně zvykne. A nebude proto muset omezit své stravovací návyky.

"Já budu radši trápit své tělo, ale jídla se nevzdám," prohlašuje Eva. "Já mám ráda všechno nezdravé, čokoládu, skadké moučníky, ale i bůček. Jídlo opravdu miluju a žádné diety zatím neplánuju," prohlásila rezolutně.

Nutno ovšem dodat, že Eva má genetické předpoklady proto, aby byla štíhlá.
"Mám postavu po mamince, ta také nikdy výrazně nepřibrala, takže myslím, že si budu vždycky moci dovolit jíst co mi chutná," doufá Eva. "Dobré jídlo mi totiž přináší obrovské potěšení."

Komentáře

Komentářů celkem: 2
Odmala cvičit. Hodně a zdravě jíst. Jste velmi subtilní! KO Ko ko Šanel 19. 10. 2007 | 09:39
velká hlava, malé tělo..vypadá komicky !!! sarka 18. 10. 2007 | 15:52

Další články z rubriky

Nejhezčí pohled na Benátky severu

Nejhezčí pohled na Benátky severu

15. 11. | [Soutěž] Prodloužený víkend vám bude stačit na poznání všech zajímavostí Stockholmu, města…

Jeruzalém – město koček

Jeruzalém – město koček

13. 11. | [Soutěž] Že je Jeruzalém město tří náboženství, unikátních památek a bohužel i věčných bojů, ví asi…

Nový Zéland po vlastní ose

Nový Zéland po vlastní ose

8. 11. | [Soutěž] Oblíbené turistické destinace Nového Zélandu jsou celoročně přeplněné turisty. Lze se jim…

Cesta čokolády

Cesta čokolády

6. 11. | [Soutěž] Byli jsme při tom, jak se z dovezených kakaových bobů v Belgii vyrábějí lahodné pralinky.