Finále Hubneme do plavek: Přijďte za námi do Žlutých lázní

Finále Hubneme do plavek: Přijďte za námi do Žlutých lázní

V sobotu 7. června od 13 do 18 hodin na vás čeká kromě vyhlášení vítězů soutěže i bohatý program.

Reality show časopisu Dieta se blíží do finále. Sedm statečných, kteří se rozhodli zhubnout pod dohledem výživového poradce a hlavního garanta soutěže Petra Havlíčka, trenérky Zuzky Bičíkové a šéfredaktorky Petry Lamschové, konečně zjistí, kdo z nich si nejlépe poradil s novým jídelníčkem, motivací k pravidelnému pohybu a celkově s trochu jiným přemýšlením o vztahu ke svému tělu.

Zajímá vás, o kolik centimetrů a kilogramů mají soutěžící méně? Co všechno se dá udělat za pouhé tři měsíce? Jakou cestu zvolila maminka na mateřské dovolené Hana Mazourková, pracovně vytížený Petr Bartoš nebo velká milovnice sportu Iveta Kovaříková? Přijďte za námi v sobotu 7. června do pražských Žlutých lázní!

Od 13 do 18 hodin jsme pro vás připravili bohatý program. Kromě slavnostního vyhlášení soutěže a účasti všech sedmi statečných na vás čeká možnost zacvičit si bosu, fitball či powerjógu. Výživový poradce Petr Havlíček společně s šéfredaktorkou Diety Petrou Lamschovou si pro vás připravili ukázku zdravého vaření a trenérka Zuzka Bičíková cvičení v rámci svého programu Vnímej své tělo.

Přijďte a vezměte s sebou celou rodinu. Pro děti je připraven koutek s atrakcemi. Dospělí můžou poměřit svoje síly ve volejbalovém turnaji nebo na dračích lodích. Po celý den vám bude k dispozici kartářka. A jestli rádi soutěžíte, rozhodně se vyplatí nevynechat stánky partnerů akce – Nivea; REJ Víte, co jíte; Calvin Klein; Powerspin a ZPMV.

Svoje přání o vysněné postavě, pro nás ideálních mírách či touze zůstat zdraví a fit pak všichni pošleme do oblak společným vypuštěním balonků.

Akci moderují cvičitelka Hanka Kynychová a moderátor pořadu ExtreMan Filip Urban.

Vstupenku pro dvě osoby zdarma najdete v červnové Dietě!

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud