20
Fotogalerie

Finále Hubneme do plavek: Soutěž vyhrává…

Slavnostní vyhlášení si nenechal ujít nikdo ze sedmi statečných. Kdo získal první místo? A jakou premiéru má 9. ročník soutěže časopisu Dieta?

I přes horké sobotní odpoledne si velké množství lidí nenechalo ujít slavnostní finále reality show Hubneme do plavek v pražských Žlutých lázních. Moderátoři Hanka Kynychová a Filip Urban s chutí odstartovali bohatý program, jehož součástí bylo cvičení, volejbalový turnaj nebo ukázka vaření šéfredaktorky Diety Petry Lamschové a hlavního garanta soutěže a výživového poradce Petra Havlíčka. Všichni se ale už nemohli dočkat vyhlášení vítězů soutěže Hubneme do plavek.

Trojka nejlepších

Třetí místo získala Eva Šmídová z Plzně, druhé místo dojatě oplakala Hana Mazourková z Roudnice nad Labem a první místo si zaslouženě užil Petr Bartoš z Brna, který jako hlavní cenu získal zájezd do maďarských lázní Sárvár v hodnotě 50 000 Kč od společnosti Primazajezd.cz. „Vítěze jsme neposuzovali jen z hlediska shozených kil, ale i celkového přístupu k soutěži a ke zdravému životnímu stylu. Je to poprvé, co v Hubneme do plavek vyhrál muž,“ dodala šéfredaktorka Petra Lamschová.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Velký zájem byl i o cvičení pod vedením trenérky Zuzky Bičíkové, která během soutěže pomáhala soutěžícím v jejich cestě. Návštěvníci Žlutých lázní také nevynechali možnost zjistit, co ve svých stáncích nabízejí partneři soutěže, ať už šlo o zdravé výrobky společnosti REJ, kosmetiku Nivea, značkové šperky Calvin Klein, pomocníky do kuchyně Tupperware, fitness pomůcku Power Spin i služby zdravotní pojišťovny ZPMV.

Více o finále reality show Hubneme do plavek a tříměsíční cestě sedmi statečných se dočtete v novém čísle časopisu Dieta a na www.hubneme-doplavek.cz

Doporučujeme

Články odjinud