Floriďanka prodává elektronické polštáře s ústy na „procvičování líbací techniky“

Floriďanka prodává elektronické polštáře s ústy na „procvičování líbací techniky“

Co může být horšího během svátku svatého Valentýna než být nepolíbený či nepolíbená? Líbat polštář. Jenže s tím nesouhlasí Emily Kingová z Floridy. Ta vyrobila a prodává elektronické polštáře, které mají uprostřed svého bříška všitá silikonová ústa s nosem. A doporučuje je všem, kdo si chtějí nacvičit nejlepší líbací techniku.

Polštář Make-Out Practice je prý určen především těm, kdo se nelíbali ještě vůbec nebo jsou stydliví a nemají na kom trénovat. Šestadvacetiletá autorka netradičního nápadu žijící ve floridském St. Petersburgu se prý inspirovala vzpomínkami na střední.

„Když jsem byla na střední škole, všichni vtipkovali o tom, že trénují líbání na polštáři. Myslím, že jsem nebyla jediná, u níž se takový vtip zakládal na pravdě. A podle všeho zatím nikdo nepřinesl žádné oživení do oddělení s polštářky na procvičování líbání, přestože jinak roste popularita polštářů určených k mazlení, takže byl asi čas vkročit na tento trh a přinést nové řešení pro středoškoláky a osamělé duše, a tím řešením je polštář s ústy,“ tvrdila Kingová v rozhovoru pro britský Orange.

Sehnala polštáře a silikonová ústa s nosem a vyrobila prototyp. Když měl úspěch, začala tvořit polštáře Make-Out Practice ve velkém. Dnes nabízí líbací polštáře různých barev za jednatřicet dolarů, více než šest set korun.

„Musím přiznat, že když jsem ten nápad svěřila přátelům, reakce od všech nad pětadvacet byly jasně odmítavé, že je to šíleně divné, zatímco pod pětadvacet let byli všichni nadšení a podpořili mě. Myslím, že středoškoláci a vysokoškoláci ten nápad přivítají,“ věří si Kingová.

Doporučujeme

Články odjinud