Fotosoutěž: Vyhlášení výsledků "Člověk a práce"

Fotosoutěž: Vyhlášení výsledků "Člověk a práce"

Přinášíme vyhodnocení soutěžního kola Člověk a práce. V úvodním článku jsme nabádali soutěžící k fotografiím plných emocí. Bohužel takových snímku bylo opravdu málo.

prvním místě

Mall.czwww.fotoexpert.czMall.cz

Velkou fotoknihu v hodnotě 710 Kč poskládaná z Vašich digitálních fotografií. Rozměr A4 a 24 stran. Od http://www.dama.cz/redir.php?d=252>tiskproradost.cz

Gratulujeme

Na druhém místě se umístila fotografie kuchařka od aja.aja Fotografie na první pohled působí zmateně. Na druhý pohled je ale fajn, že můžeme vyčíst, kde kuchařka vaří a v jakých podmínkách. Kompozičně fotografie nemá žádnou vážnou chybu. To zaujetí se kterým pracuje a zároveň jistá hrdost ukazuje, že svému řemeslu opravdu hoví a že má právem být na co pyšná, protože umí něco, co málokdo jiný a že ví přesně, co dělá. To mi dovoluje mávnout rukou nad tím, že fotka je šedavá, možná trochu chaotická i to nešťastné prkno, které je prostě dané situací.(Jitka)

Mall.czwww.fotoexpert.czMall.cz

velký fotokalendář 2010 s Příjmenářem v hodnotě 449 Kč od http://www.dama.cz/redir.php?d=252>tiskproradost.cz

Gratulujeme

Třetí místo obsadila fotografie s názvem Tezka prace fotografa od evelyn. Jedná se o jednoduchý, ale vše vystihující záběr, který mnozí z nás znají z vlastního života i zkušeností. Líbí se mi postřeh autora, moment vystihnutí okamžiku zamyšlené fotografky, která na mě působí dojmem soustředění, na to co má v následujících okamžicích udělat. Dal by se také vyvodit dojem fotografky již odcházející z akce, která právě přemýšlí nad tím, jak se akce zdařila nebo nezdařila. Druhá možnost by byla možná reálnější vzhledem k prázdnému prostředí bez lidí. Líbí se mi celková atmosféra i tonální úprava fotografie. (Kolda)

Mall.czwww.fotoexpert.czMall.cz

malý fotokalendář 2010 v hodnotě 349 Kč od http://www.dama.cz/redir.php?d=252>tiskproradost.cz

Porota gratuluje všem výhercům

Doporučujeme

Články odjinud