Geňa se úrazům na sněhu již vyhýbá!

Geňa se úrazům na sněhu již vyhýbá!

Baviči a bývalému tanečníkovi Richardu Genzerovi (44) se zranění na sněhu vyhýbají. Nejhorší úraz, se kterým se na horách setkal, je prý pouze pořádná kocovina.

"Na hory jezdím moc rád. Dal jsem se asi před šesti lety na snowboard a lyže jsem vyhodil, stejně jako sáňky a boby. Úplně jsem to nenáviděl. Všechny sáně a boby totiž vždycky rozsednu," přiznal Genzer.

Syna Matyáše (2) na sáňky posadil zatím dvakrát, na bobech prý ještě nebyli. Richard se těší, až chlapce prvně postaví na lyže.

"Byl jsem šprt a protekční dítě. Můj táta dělal na ČSTV a pro naši školu ty zájezdy zařizoval, tak proto jsem byl vždy v prvním družstvu," prozradil absolvent taneční konzervatoře.

Když nyní se snowboardem vyráží do hor, nejraději sjíždí červené sjezdovky. Na černé se s prknem zatím nikdy neodvážil.

Nejčastěji jezdí do Krkonoš, za hranicemi byl za sněhem dosud pouze jednou, a to ve francouzských Alpách. Chystá se tam znovu, ale díky časovém zaneprázdnění sjíždí jen nakloněné české roviny.

Úrazům na sněhu se již vyhýbá.

"Držkopádů už moc nemívám. Jsem starší, rozumnější a hlavně mám chrániče. Úplně všude po celém těle, naprosto všechny chrániče, které se dají po celém světě sehnat. Dokonce i na uši, protože nosím sluchátka. Takže spadnout je pro mě snad i radost. Nejhorším mým úrazem je na horách stejně kocovina," svěřil se Richard.

ČTĚTE TAKÉ:
Ze štukatéra je nová hvězda přehlídkových mol!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud