Halina Pawlowská soutěžila v plavkách o titul Miss!

Halina Pawlowská soutěžila v plavkách o titul Miss!

Spisovatelka a scenáristka Halina Pawlowská (55), která připravila scénář letošního finálového večera Česká Miss 2011, se přiznala, že i když nemá postavu modelky, jednou se soutěže Miss zúčastnila.

"Bylo mi tenkrát jedenáct let, byla jsem jiná než teď," prozradila.

"Byla to žertovná soutěž na horách a nás dvanáct holek, které jsme se jí zúčastnily, jsme musely mít dokonce plavky. Bylo to pro mne frustrující," přiznala Halina, která tehdy ještě neměla své kypré tvary.

A tenkrát si prý řekla, už nikdy víc: "Uvědomila jsem si, že nemám pro takovou soutěž ne snad tu správnou linii, ale dostatečnou odolnost být vystavena takové konkurenci."

Halina obdivuje dívky, které jsou ochotny soutěžit o titul Česká Miss. "Ty, které vyhrají, pocítí euforii, ale ty ostatní jsou z neúspěchu zdrcené. Přitom jsou všechny hezké holky," řekla.

Ona sama si prý nikdy nedělala starosti, že by v nějaké soutěži krásy nevyhrála. Je úspěšná, prosadila se jako scenáristka, moderátorka, i spisovatelka.

"Teď jsem právě dopsala filmovou povídku a připravuji knížku a dokonce i film. O něm nic neprozradím, protože by mě producent zabil," dodala s vážnou tváří.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Tereza Kostková: Nikdo mě nevyhodil, rozhodla jsem se sama!

Doporučujeme

Články odjinud