Hana Svobodová miluje své nohy, dokonce si je zeštíhluje

Hana Svobodová miluje své nohy, dokonce si je zeštíhluje

Nohy patří u žen obvykle mezi nejproblematičtější partie těla, modelka Hana Svobodová (23) je ale bere jako přednost.

Ráda nosí krátké šaty a minisukně, aby nohy mohla na veřejnosti ukazovat, a dokonce na ně sbalila i svého bývalého přítele, moderátora Leoše Mareše. Nic ale není zadarmo. Aby byly dokonalé, musí se o ně pečlivě starat.

"Mám plavkovou sezonu na mole po celý rok, takže o sebe pečuji neustále. Jelikož nesnáším solária, používám samoopalovací krémy a neobejdu se také bez zeštíhlujících krémů," prozradila Hana Korzu.

Žádný extrémně zaručený recept, jak být krásná, ale nemá. "Ze své zkušenosti vím, že nejúčinnější je kvalitní spánek, nekouřit a nepít alkohol. Snažím se pravidelně cvičit, ale ne v posilovně, ta mě moc nebaví. Ideální je pro mě cvičení pilates, to mi pomáhá," tvrdí.

Právě díky své téměř dokonalé postavě si na práci nemůže stěžovat. Spolupracuje s kosmetickou firmou, zúčastňuje se přehlídek a moderuje na Fashion TV. "Když už jsem opravdu unavená a mám třeba důležité focení, pomáhá mi ponořit obličej do ledové vody. Není to sice moc příjemné, ale cítím se pak svěže. A hlavně tak - doufám - i vypadám," směje se modelka, které prý ke štěstí už chybí jen ideální muž.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jaký vliv mají na vaši váhu - práce, vztahy a děti?

ČTĚTE TAKÉ:
Prevence. Víte, na co máte nárok?

Doporučujeme

Články odjinud