Hlasujte pro MISS ACADEMIA ČR 2009

Hlasujte pro MISS ACADEMIA ČR 2009

Od pondělí 16. února až do úterý 31. března má veřejnost možnost vybrat na nových internetových stránkách www.missacademia.cz diváckou „nej“ vysokoškolačku. Její jméno se dozví během galavečera, který má letos opět speciální téma.

„O svém hlasu můžete rozhodnout například podle profilů finalistek na našem webu nebo videomedailonků, které najdete od 17. února na stránkách www.stream.cz,“ upřesnila jedna z hlavních manažerek projektu Eva Bouchalová. I letos, pokud budete hlasovat a mít trochu štěstí, můžete získat televizor, mikrosystém a další elektroniku od společnosti GoGEN. Výherci této hlasovací soutěže budou oznámeni 3. dubna.

Jako každý rok, tak i tentokrát, má galavečer své téma. „Ve výběru jsme se vydali úplně opačným směrem, než se nachází loňský Hollywood. Místo záře reflektorů čekejte šero, okázalé prostředí vystřídá trocha napětí a tajemna. Naše letošní téma, jehož atmosféra se promítne do propagace, scény i scénáře, je zločin,“ prozradila Bouchalová.

Další velmi podstatnou změnou, kterou galavečer tento rok poprvé projde, je absence volné disciplíny. Místo ní finalistky libovolným kreativním způsobem ztvární, jak si představují svou budoucnost po absolvování oboru, který nyní studují. Organizátoři chtějí studentky tímto způsobem více představit a odklonit se od klasických stereotypů v programu. „Měli jsme trochu obavu, jestli nebude tato novinka pro soutěžící problémem. Všechny dívky se k tomu však postavily čelem a dokonce již mají nápady, čím 1. dubna v Městském divadle Zlín přítomné překvapí,“ dodala na závěr.

Více informací na www.missacademia.cz.

Doporučujeme

Články odjinud