Horáček radí, jak se stát pracháčem

Horáček radí, jak se stát pracháčem

Podnikatel a hudební textař Michal Horáček (57) prozradil recept, jak přijít k velkým penězům. Nejprve je potřeba zjistit, co lidé chtějí.

"To je kapitalismus. Zjistěte si, jakou službu nebo výrobek okolí potřebuje a čeho je nedostatek. Nikdo nepotřebuje chodit do kina, nikdo nepotřebuje číst knihy, lidi dovedou žít i bez toho. Uvědomte si také, zda jim některou ze služeb skutečně umíte nabídnout. Pokud ano, máte vyhráno," tvrdí Horáček.

Dobrou volbou by prý mohlo být povolání profesionálního sázkaře. "Když vsadíte stokorunu, můžete vyhrát tři tisíce, ze tří tisícovek uděláte osm a z vsazených osmi tisíc vyhrajete dvacet tisíc," popisuje z vlastní zkušenosti bývalý černý bookmaker a hazardní hráč.

Ačkoli to prý zní jednoduše, sázkaření se musíte věnovat. Pokud máte databázi, sledujete internet a satelitní přenosy, umíte cizí jazyky a chodíte na zápasy, stává se pro vás tato činnost náročnou specializovanou a odbornou profesí, kdy se sázkovou kanceláří bojujete minimálně jako rovný s rovným.

"Jsou tací, kteří jsou lepší než odborníci v sázkových kancelářích. Jde o otevřenou soutěž," přiznává zakladatel sázkové společnosti Fortuna.

Horáček nemá rád úplatky ve sportu. Vysvětluje, že v zájmu sázkové kanceláře je, aby se všechny zápasy hrály čestně.

Pokud je tomu jinak, nejedná se o sázku na událost, ale na předem jistý výsledek. Nejde o sázku, ale o podvod, protože sázející, který zná dopředu výsledek, má výhodu oproti ostatním, ale i vůči bookmakerům.

Sázkové kanceláře se podle něj snaží zachytit "stopy a šramoty", aby ztráta na předem smluveném výsledku nebyla příliš velká.

"Uplácení rozhodčích a soupeře se ale i tak velmi obtížně dokazuje," dodává multimilionář.

ČTĚTE TAKÉ:
Eva Decastelo: Milostný čtyřúhelník?

Doporučujeme

Články odjinud