Hvězda filmu Černá labuť přijala nabídku na rande od vojáka z Afghánistánu!

Hvězda filmu Černá labuť přijala nabídku na rande od vojáka z Afghánistánu!

Hollywoodská hvězda Mila Kunis(27) neodolala pozvání na ples, které na YouTube zavěsil seržant Scott Moore, momentálně sloužící v Afghánistánu. Love story začíná?

Kunis, která se nedávno po osmi letech rozešla s hereckým kolegou Macaulayem Culkinem, se líbí mnoha mužům.

Jeden dokonce sebral odvahu a pozval ji na ples. Seržant Moore z 3. praporu 2. pluku námořní pěchoty si asi nemyslel, že to vyjde… Ale Mila souhlasila, že s ním půjde na ples námořní pěchoty, který se má konat 18. listopadu v Greenville v Severní Karolíně.

Ze základny Musa Qala v Afghánistánu ji mladý voják požádal těmito slovy: "Ahoj Milo, udělal jsem si chvilku, abych tě požádal, zda bys se mnou nešla na ples námořní pěchoty. Tak si prosím také udělej malou chvilku, popřemýšlej o tom a dej mi vědět. To je všechno. Ahoj."

A k obecnému překvapení Mila pozvání přijala. Potvrdila to reportérům Fox News.

Není však pravděpodobné, že bude tančit. Při natáčení filmu Černá labuť, kde hrála profesionální baletku, prý utrpěla spoustu zranění. A tak se zapřísáhla, že už nikdy tančit nebude.

Prohlásila tehdy: "Nikdy v životě jsem netančila. Pak jsem trénovala čtyři měsíce, sedm dní v týdnu, pět hodin denně. Měla jsem jeden den volno na narozeniny. Zhubla jsem deset kilo. Natrhla jsem si vaz, vykloubila rameno. Na zádech mám dvě jizvy. Stálo to ale za to. Předtím jsem si říkala, že přeci nosím podpatky, tak to zvládnu. Boty od Louboutina jsou nepohodlné, ale když jsem poprvé obula na nohy boty pro baletky, vyjekla jsem bolestí."

To snad ale seržantu Moorovi vadit nebude. I tak mu budou závidět i mnohem výše postavení důstojníci... A taky spousta dalších mužů, kteří na něco podobného nesebrali odvahu.

Video s žádostí vojáka zde:

Odpověď Mily zde:


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Hubnutí podle Megan Fox: Jím jen syrovou stravu!

Doporučujeme

Články odjinud