Ivan Vodochodský: Chce vařit s polonahou modelkou!

Ivan Vodochodský: Chce vařit s polonahou modelkou!

Herce a kuchaře Ivana Vodochodského (47) mrzí, že mu při kuchtění ještě nikdy nepomohla spoře oděná krasavice. Nahotinu by prý ani nechtěl, ale dívkou v prádélku by rozhodně nepohrdl.

"Aby mi spoře oděná děva někdy uvařila, to se mi ještě nestalo. Ani v minulosti, kdy jsem se kuchařinou živil a chodil na různé večírky, mi holka v podvazcích nikdy nevařila, žádná mi při práci nepomáhala. Pokud už byl někdo spoře oblečený, pak to byli muži," prozrazuje Vodochodský.

A přiznává, že z polonahé dívčiny u kuchyňské linky by měl oči navrch hlavy. Nesměla by však stát u plotny, aby neměla popáleniny od omastku.

"Nechal bych si líbit, kdyby mi taková kočka v kraječkách servírovala," přiznává Vodochodský.

Jeden zážitek s nahotinkou v kuchyni si přesto vybavuje. Před několika lety si jeho kamarád ke svým šedesátinám přál, aby mu na stole ležela svlečená žena. Ivan dívku nesehnal, ale nelenil, vzal figurínu z výkladní skříně a na stole ji obložil jídlem. Na prsou měla šunku, na břiše sýr a v rozkroku kaviár.

"Každej chlap by se měl v manželství dobře najíst, ale taky by si měl umět sám uvařit," tvrdí syn sládka pražského nuselského pivovaru.

Kdo by ale čekal, že tenhle sympaťák doma pořád vaří, je na velkém omylu. Jídlo chystá pouze pro návštěvy a tehdy, když se chce lidem pochlubit. Navíc ratolesti jeho jídla nejedí. Raději si prý poručí ohřát jídlo ze sáčku.

ČTĚTE TAKÉ:
Kamila Nývltová: Milostné trable neřeší!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud