Iveta Bartošová: Bulvár lže. Nejsem na dně a nepiju!

Iveta Bartošová: Bulvár lže. Nejsem na dně a nepiju!

Po chvilce relativního klidu se bulvár opět opřel do Ivety Bartošové (45). V jednom z titulků konstatoval, že zpěvačka přišla do pondělní relace Těžkého Pokondra na Frekvenci 1 opilá. V druhém případě, že má problémy s penězi a v podstatě ji živí exmanžel Ladislav Štaidl.

"Bulvární plátky si mne zaškatulkovaly a nemají-li koho urážet a pomlouvat, sáhnou ke mně. Vše, co bylo napsáno, jsou lži a výmysly. Na rozhovor na Frekvenci 1 jsem přišla v pohodě a v pohodě proběhlo i vysílání. Žádný alkohol jsem nepila ani v pondělí, ani dnes, kdy spolu mluvíme, ale ani nikdy v poslední době. Prostě a jednoduše prohlašuji, že s alkoholem jsem skončila," tvrdí Bartošová.

Jak se říká, na každém šprochu je pravdy trochu, a tak jsme si dali trošku více námahy než bulvár a zavolali jednomu z Těžkých Pokondrů, Miloši Pokornému, který spolu s Romanem Ondráčkem pondělní rozhovor vedli. "Je to lež, absolutní výmysl. Nechápu, jak na to přišli. Iveta byla OK," byl zprávou o opilé respondentce ve studiu znatelně zaskočen Pokorný.

A nemile zaskočen "zaručenou zprávou" byl i zpěvaččin manažer Richard Dušák.

"Ivetu jsem doprovázel na rozhovor a rozhodně nebyla opilá. Prostě pyká za to, že kdysi cosi provedla. A teď, ač se alkoholu obloukem vyhýbá, se to s ní táhne dál. Proti těmhle lžím není obrany," řekl nám Dušák.

Jak dodal, i zprávy o Ivetiných finančních problémech jsou na vodě.

"Kdybych vám měl přečíst, kolik vystoupení a kde máme nasmlouvaných, mobilní operátoři by zajásali nad délkou hovoru. Jen namátkou, za pár dnů vystupujeme v Říčanech, pak v Janově u Krnova. V červnu jsme pozváni na festival k našim sousedům do slovenského Lozorna, v říjnu chystáme turné po Slovensku, kde Iveta vystoupí na deseti koncertech. V jednání je účinkování v připravovaném muzikálu v Pyramidě atd. atd. Takže máte pocit, jako citovaný bulvár, že se jí nedaří?" položil Dušák závěrem řečnickou otázku.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ:
Tatiana Vilhelmová: Kde byla s milencem na dovolené a jak to má s rozvodem?

Doporučujeme

Články odjinud