Iveta Bartošová: Chystá svatbu s italským záletníkem?

Iveta Bartošová: Chystá svatbu s italským záletníkem?

Podívejte se na video zamilovaného kolouška. Iveta tvrdí, že Domenico Martucci della Torre (35) je její osudový muž. Zpěvačka Iveta Bartošová (45) je na vrcholu blaha a již pomalu plánuje svatbu.

Z rovnováhy ji nevyvedl ani článek bulváru, v němž se jeho expřítelkyně Míša Nosková o Ivetině nové lásce vyjadřuje velmi nelichotivě.

"Rozešla jsem se s ním kvůli tomu, že mě za čtyři měsíce stihl pětkrát podvést a chodil do bordelů," provětrala Nosková svůj čtyřměsíční vztah s Domenikem.

A co na to Iveta?

"Každý máme nějakou minulost, na niž jsme více či méně hrdi, a já tu Domenikovu neřeším a řešit nebudu, stejně jako on neřeší moji. Co bylo před čtyřmi lety mezi ním a Míšou Noskovou a co dělal nebo nedělal s prostitutkami, mě nezajímá. To bylo. Teď jsme spolu, je nám skvěle a oba věříme, že náš vztah vydrží dlouho," řekla Bartošová.

Chystají spolu duet

V současné době milenci dokončují v průhonickém studiu duet. Ten oficiálně uvedou na festivalu italsko-českého přátelství 2. června na pražském Staroměstském náměstí a pak vyrazí společně na dovolenou do Itálie, kde chce Domenico Ivetu představit mamince.

Od seznámení s rodinou - otce už Iveta poznala - nebývá daleko k svatbě. "Jsme spolu na začátku a tvrdit, že se hned znovu vdám, by bylo předčasné. Ovšem i u mě platí ono populární - nikdy neříkej nikdy," dodala zpěvačka trochu záhadně.

Zde je videoklip její nové lásky:

ČTĚTE TAKÉ: Naďa Konvalinková: Zhubla jsem již 12 kilo!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud