Iveta Lutovská má ráda pořádné chlapy!

Iveta Lutovská má ráda pořádné chlapy!

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) je stále se stejným partnerem, podnikatelem Radovanem Hynkem. Kráska tvrdí, že je spokojená, a na fakt, že její partner netouží přestěhovat se do Prahy, si už zcela zvykla.

Iveta s úspěchem odmítá častá pozvání na rande. Do společnosti vyráží sama, nebo s kamarádkami.

Během otevření butiku s pánskou módou Lutovská s neobyčejným zaujetím sledovala, jak si její mužští kolegové vedou při předvádění oblečení, především pak kraťasů a plavek. A jak práci modelů hodnotila?

Iveta se netají tím, že svalnatá těla opálených mladíků se jí líbí, svou práci prý odvádějí dobře. Při předvádění se pohybují s grácií, umějí pózovat fotografům. Ale chodit s modelem, jako třeba Taťána Kuchařová, by Iveta Lutovská rozhodně nechtěla. A důvod?

"Myslím si, že tráví celé hodiny před zrcadlem. Určitě víc času než já. A pokud bychom měli v bytě jednu koupelnu, pak mám obavy, že bych se do ní hned tak nedostala," říká Iveta se smíchem. Žije totiž v představě, že každý model je v podstatě metrosexuál, což není podle jejího gusta.

"Já si myslím, že přehnaná péče o zevnějšek k chlapům prostě nepatří," říká Lutovská. A jak hned dodává, sice nezastává názor, že chlap má vonět jen senem a tabákem, ale...

Zkrátka - podle jejího mínění muž má být především muž. A vysedávání před zrcadlem s Ivetinou představou o správném chlapovi a ochránci žen vůbec neladí.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se udržuje v kondici Bára Nesvadbová?

Doporučujeme

Články odjinud