6
Fotogalerie

Jak potěšit cestovatelskou duši?

Cestování je v dnešní době jedním z neoblíbenějších koníčků. Není se co divit, vždyť poznávat nové kouty světa, nové přátele a zažívat něco nevšedního nás obohatí na celý život. Zážitků z cest si chceme uchovat co nejvíce, ale někdy prostě paměť neslouží. Máme pro vás tip, jak potěšit sebe nebo své blízké cestovatelskými "vychytávkami", díky kterým zavzpomínáte na cesty a nejen ty.

Cestovatelské dárky k uchování vzpomínek

Cestovatelský deník je ideálním dárkem pro toho, kdo si chce své cesty zaznamenat do mapy, ale i popsat některé zážitky, plán cesty, kontakty, apod. Je dost malý na to (cca A5), aby se vešel do batohu nebo kufru, ale dost velký na to, aby se vám vrátily zážitky z cest. Deník obsahuje 8 stíracích mapek světadílů a poznámkový blok . Vše v tvrdých deskách z recyklovaného papíru, tudíž se v zavazadle nic nepomačká. Díky cestovatelskému deníku Travelogue vznikne jedinečný ucelený dokument vašich cest. Cestovatelský deník se vyrábí v několika barvách - přírodní, modré a červené.

Stírací mapy světa aneb vytvořte si svou originální mapu

Stírací mapa světa je unikátní mapa, na které je aplikovaná zlatá stírací barva jako u stíracího losu. Zlatou barvu lehce seškrábnete pomocí mince nebo nehtu a objeví se barevně stát, kde jste byli. Postupně se odkrývají státy světa, které jste navštívili a vzniká tak vaše jedinečná mapa světa, kterou se budete chtít pochlubit. Stírací mapu světa si můžete nechat zarámovat nebo ji přibít na zeď. Stírací mapa světa je balena v originálně potištěném tubusu. Stírací mapu světa můžete sehnat v několika vydáních, a to stírací mapu světa (klasická), stírací mapu Deluxe a stírací mapu světa cestovní . První dvě mapy jsou velké nástěnné mapy o velikosti 80 x 58,5 cm, stírací mapa světa cestovní je obdoba klasické stírací mapy s bílým pozadím, ale o velikosti 42 x 30 cm, která se dá vzít i do batohu.

Cestování po Evropě

Pro cestovatele, kteří zatím cestují pouze po Evropě, je vhodná stírací mapa Evropy . Originální mapu Evropy si vytvoříte za pár minut a budete ji dotvářet vždy po návratu z dovolené. Tato mapa Evropy má moderní design v modro-stříbrných barvách.

Stírací mapy i cestovatelský deník potěší každou cestovatelskou duši, která si ráda zavzpomíná na své cesty. Jsou vhodné jako dárek pro cestovatele, do pracovního týmu, do školy nebo jako svatební dar.

Dárky pro cestovatele nakupujte na www.cestovnipotreby.cz - vše na cestování a dovolenou na jednom místě.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud