Jak prožít svátek zamilovaných

Jak prožít svátek zamilovaných

Dopřejte si na Valentýna trochu romantiky – objednejte svým ženám postel z růží, bohatou snídani po probuzení až do postele nebo romantickou večeři na historické lodi v centru Prahy pro dva. Je pro Vás stále Vaše žena tou jedinou princeznou? Pozvěte ji na romantický víkend na zámek Mcely! A dámy, má Váš partner stále rád dobrodružství? Nechte ho proletět stíhačkou a splňte mu tak jeho klučičí sen!

Z nepřeberné škály zážitků si jistě vyberou i ti nejnáročnější. Vyhlídkový let balónem, společný adrenalinový zážitek nebo tantrická masáž - to vše dokáže zážitková agentura Dejtonej.cz zprostředkovat. Vaše originální nápady Vám ale také pomůže zorganizovat!

Valentýnské tipy:

  1. romantická večeře na historické lodi v centru Prahy
  2. pro milovníky přírody: Jízda v kočáře

… a na saních tažených koňmi

  1. nebo jízda limuzínou noční Prahou se sklenkou sektu v ruce
  2. romantika „se vším všudy“: romantický pobyt na zámku nebo v romantickém hotýlku v centru Prahy
  3. bok po boku – luxusní thajská masáž a romantická thajská večeře
  4. láska jde přes žaludek – romantickou valentýnskou večeři Vám přímo u Vás doma naservíruje profesionální šéfkuchař
  5. k romantice neodmyslitelně patří erotika – není vášnivější překvapení než tantrická masáž



Valentýn ve Freeportu

Chystáte si užít svátek všech zamilovaných vybíráním dárečků pro sebe i partnera v příjemném prostředí? Pak navštívit outletové centrum Freeport právě na Valentýna se vyplatí! Přijeďte si vybrat něco značkového na sebe za více než lákavé cen a odpočinout si v některé z restaurací nebo......
Nebo si nechte odborníky diagnostikovat kvalitu svých vlasů a poradit, jak o své vlasy správně pečovat!
To vše a ještě více dostanete jako valentýnskou pozornost v období mezi 14.-15. únorem ve Freeportu zdarma!

Valentýn v restauraci CODA

Zažehněte ten správný plamínek lásky u slavnostní tabule plné delikates. Restaurace CODA v hudebním hotelu ARIA je skrytým pokladem Malé Strany.
Šéfkuchař David Šašek věnoval mimořádnou pozornost sestavení Valentýnského menu. Podávat se bude ve dnech 13. – 15. února 2009 za podmanivých tónů klavíru. Mlsné jazýčky jistě ocení nápaditou skladbu, neotřelé kombinace a skvělé provedení pokrmů, které se pod slavnostní nabídkou skrývají. Lahodná vína a nápoje povýší kulinářský zážitek na nezapomenutelný. Je libo okusit zapečené ústřice s lanýžovým salpiconem nebo vyhlášený horký čokoládový dortík?

Zdroj: PR Point, intent PR

Doporučujeme

Články odjinud