Jak se líbilo vyhlášení Českých lvů 2003?

| Autor: MS | Rubrika: Zábava

Vyhlášení Českých lvů je vždy velkou událostí nejen vážností a prestiží udílených cen, ale také samotným stylem a průběhem celého večera.

ČESKÝ LEV 2003 - přehled oceněných filmů:

Nuda v Brně
Nejlepší film
Nejlepší režie - Vladimír Morávek
Nejlepší scénář - Jan Budař, Vladimír Morávek
Nejlepší střih - Jiří Brožek
Hlavní mužský herecký výkon - Jan Budař

Želary
Nejlepší zvuk - Jiří Klenka
Hlavní ženský herecký výkon - Anna Geislerová

Mazaný Filip
Nejlepší kamera - Vladimír Smutný
Nejlepší výtvarný počin - Jan Vlasák

Jedna ruka netleská
Nejlepší hudba - Jan P. Muchow
Vedlejší mužský herecký výkon - Ivan Trojan

Pupendo
Vedlejší ženský herecký výkon - Vilma Cibulková
Divácky nejúspěšnější film (není cena akademie)

Překvapením večera se stal vítězný snímek Nuda v Brně, který získal 5 sošek. Naopak favorizované Želary jen dvě sošky a divácky oblíbené Pupendo jen jednu sošku.

Moderování letošního ročníku se ujal Leopold Šamil alias herec Martin Zbrožek.
Můj celkový pocit z předávání je dobrý. I když místy se našla nezáživná a trochu hluchá místa, v dostatečné míře to vyvážily více než dobré okamžiky.

Za zajímavé považuji neobvyklé představení sponzorů pořadu. Polévání vodou v přímém přenosu je rarita, ale minerální voda Magnesia mi opravdu utkvěla.

Zajímá mne, jak se Vám letošní ročník líbil? Zda jste se bavili či naopak?


autor: Michal
foto: www.ceskylev.cz

Další články z rubriky

Nejhezčí pohled na Benátky severu

Nejhezčí pohled na Benátky severu

15. 11. | [Soutěž] Prodloužený víkend vám bude stačit na poznání všech zajímavostí Stockholmu, města…

Jeruzalém – město koček

Jeruzalém – město koček

13. 11. | [Soutěž] Že je Jeruzalém město tří náboženství, unikátních památek a bohužel i věčných bojů, ví asi…

Nový Zéland po vlastní ose

Nový Zéland po vlastní ose

8. 11. | [Soutěž] Oblíbené turistické destinace Nového Zélandu jsou celoročně přeplněné turisty. Lze se jim…

Cesta čokolády

Cesta čokolády

6. 11. | [Soutěž] Byli jsme při tom, jak se z dovezených kakaových bobů v Belgii vyrábějí lahodné pralinky.