CRAFT Brilliant kalhoty, cena CRAFT 1850 Kč

CRAFT Brilliant kalhoty, cena CRAFT 1850 Kč

CRAFT BrilliantWindbreaker top, cena CRAFT 1650 Kč
CRAFT PureElastic nátělník, cena CRAFT 750 Kč
CRAFT PurePrint kalhoty, cena CRAFT 1350 Kč
Dámské triko Craft Seamless Touch, cena CRAFT 1190 Kč
8
Fotogalerie

Jaké druhy cvičení milují celebrity? Nechte se inspirovat!

Cvičení nemusí zabrat hodiny času denně, přesto může mít viditelný efekt. Na co nedají dopustit Pippa Middleton, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, či Cameron Diaz?

Gwyneth Paltrow – Intenzivní cvičení pouhých 15 minut denně

Herečka Gwyneth Paltrow je známá nejenom díky hereckým rolím v oblíbených filmech, ale také jako nadšená propagátorka zdravého životního stylu. Gwyneth kdysi sama přiznala, že byly doby, kdy se svou postavou nebyla spokojená, proto na sobě začala tvrdě pracovat.„Byla jsem sice hubená nahoře, ale oplácaná dole. Když jsem se svěřila do rukou mé osobní trenérky Tracy Anderson, tak se vše změnilo. Tracy mi pomocí cvičebního plánu kompletně vylepšila nohy, břicho, zadek i ruce,“ tvrdí jedna z nejlépe placených hollywoodských hereček.

Ptáte se, jak se k takové postavě propracovat? Jednoduše! Stačí si najít 15 minut denně. Cvičební program s Hollywoodem trenérkou Tracy Anderson můžete jednoduše spustit přes youtube.com. Najdete zde hned několik videí, z nichž každé je zaměřeno na konkrétní partii těla. Videa jsou vždy doprovázená jednoduchým komentářem a dynamickou hudbou, se kterou vás bude pohyb zkrátka bavit. Cvičení je navíc zcela zdarma a výsledky jsou znát již po 2 týdnech.

Jak často by se mělo cvičit: Každý den 15 minut

Madonna i Jennifer Aniston: Jóga při 40°C

I zdánlivě klidné a relaxační cvičení může mít velký vliv na formování vaší postavy. Existuje několik druhů jóg, které se liší podle toho, na co se zaměřují, a také podle toho, jak účinkují na naše tělo. Mezi nejznámější patří hatha jóga, vinyasa jóga, ashtanga jóga nebo power jóga. Velmi populární je bikram jóga. Cvičí se v horké místnosti kolem 40–42 stupňů °C a kromě formování postavy má na organismus blahodárné detoxikační účinky. Hatha jógu, díky níž se může pyšnit pevnou a pružnou postavou, cvičí například herečka Jennifer Aniston. Na účinky dynamických cviků, které se cvičí ve vyšších teplotách zase nedá dopustit popová diva Madonna.

Jak často by se mělo cvičit: Ideálně 2-3krát týdně po dobu 45 minut

Kate Hudson, Cameron Diaz : Pilates

Cvičení, které vyvinul Joseph H. Pilates je oproti józe více dynamičtější. Jeho cílem je rozvoj síly, rovnováhy a flexibility. Pravidelným cvičením pilates získáte pevnější zádové, břišní i hýžďové svalstvo. Tento druh cvičení se doporučuje i k relaxaci a boji proti stresu a napětí. Pravidelně jej cvičí např. herečka Kate Hudson, Cameron Diaz a další.

Jak často by se mělo cvičit: Ideálně 2-3 krát týdně po dobu 45 minut

Pippa Middleton: Běh

Běhání je fenoménem dnešní doby. Jedná se o vytrvalostní aktivitu, při které dochází k intenzivnímu spalování tuků. Většina milovníků běhu bez ostychu přiznává, že v minulosti měla k běhání odpor. Jak je ale možné, že tomuto sportu nakonec všichni propadli a vytvořili si na něm silnou závislost? Odpověď je jasná. Při běhu si nejenom skvěle odreagujete mysl, ale současně spalujete a zpevňujete celé tělo. A co víc, díky neustálé potřebě se zdokonalovat a dosahovat lepších výsledků získáváte novou motivaci k překonávání dalších překážek. Ne nadarmo se Pippa Middleton, sestra Kate Middleton stala ze dne na den hvězdou. Díky svému dokonale tvarovanému zadečku byla na královské svatbě prince Williama a Kate nejvíce obdivovanou osobou. Pravidelně totiž běhá a na její postavě je to více než znát. Pokud chcete začít běhat a nemáte s tím doposud žádné zkušenosti, tak začněte postupně. Nejprve si pořiďte kvalitní funkční prádlo, které dobře saje pot a zahřívá. Nepodceňte ani výběr běžecké obuvi. Zpočátku běhejte spíše pomalu, později přidávejte zátěž. Nepřežeňte to hned na začátku, jinak druhý den neucítíte svaly a na běhání snadno zanevřete.

Jak často by se mělo běhat: U běhu je důležitá pravidelnost. Alespoň 2-3 krát týdně. Délka běhu závisí na aktuální kondici a na tom, zda jste začátečník nebo pokročilý.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Připravila: Lucie Hrubá

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud